Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiderült, hogy zuschlag...

Kiderült, hogy zuschlag hazudott és a fidesz van az egész kitálalás mögött, mi jön még ezután?

Figyelt kérdés
kiderült, hogy a századvégen keresztül lett "megvéve" zuschlag, hova fog ez még vezetni?
2014. márc. 7. 18:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ez eddig se volt nagy rejtély sztem. érdekes mód akkoriban túl egyöntetűen álltak ki ELLENE. de már akkoriban is a levegőben volt az igazságszolg fidesz-irányítás alá vonása.
2014. márc. 7. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
Van valami link?
2014. márc. 7. 19:01
 3/18 anonim ***** válasza:
Zuschlag mára a politika prostituáltja lett. Arra használják mint a prostikat. Mindenki csak beleürít.
2014. márc. 7. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Még több kamu. Normális ember nem hiszi azt, hogy Csuszlágot a fidesz vette meg
2014. márc. 7. 19:05
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan linkeld már be hogy hol ki szerint derült ki.
2014. márc. 7. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
Forrás?
2014. márc. 7. 19:18
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés,gyenge próbálkozása a provokációnak. Mert nem lehetne megvenni egy hithű komcsit se .Meg minek is pénzelték volna?Reggel a rádióban épp fordítva nyilatkozott. Úgyhogy menj a pártodba uszítani.
2014. márc. 7. 19:21
 8/18 Macungo ***** válasza:

Szerintem sokkal reálisabb, hogy kijött a börtönből egy ember akit jól átvertek és beáldoztak azok akik most összefognak...

Én 6 éven keresztül várnék arra a napra amikor kiszabadulok és ugyan így állnék bosszút az MSZP-n a kampány utolsó heteiben.

Szerintem kért pénzt csak nem kapott a Mesterházytól..

Biztos, hogy igazat mond és a Fidesznek semmi köze.. De ha pénzeli is a könyvét én is pénzelném a helyükben, hogy minél előbb megjelenjen kihasználva a helyzetet.

De attól még biztos igaz.. Az MSZP-nek túl sok vaj van a füle mögött ezért van minden hétre valami sz@r..

2014. márc. 7. 19:28
 9/18 Macungo ***** válasza:
45%
Remélem, hogy az MSZP eltűnik, mint az MDF.. Soha míg élek még az unokáik sem kapják meg a szavazatomat, inkább a jobbik, ha a Fidesz is pancserkedik..
2014. márc. 7. 19:29
 10/18 anonim ***** válasza:
2014. márc. 7. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!