1/9 anonim válasza:
Nem tudom, de remélem nem rájuk szavaznak. Habár a Jobbikos szimpatizánsok úgyis elérik, hogy az a pár ezer szavazat se oda menjen.:-)
2/9 anonim válasza:
Mondjuk kész statisztikával nem szolgálhatok, én csak kettőt ismerek, de egyikük sem a Jobbikra fog szavazni. Emellett én és az egyik ismerősöm is rendőri pályára készülünk, és egyikünk sem jobbos. Emellett 2 "élményem" volt rendőrökkel (mindkét esetben néhány tucatról beszélek), és az elsőnél a megnyilvánulások arra engedtek következtetni, hogy igen, úgy látszik a többsége jobbikos, a másodiknál pedig pont az ellenkezője történt. Bár százalék-arányokat nem tudnék mondani, remélem azért valamelyest tudtam segíteni :)
3/9 anonim válasza:
Egy részük igen, azért, mert a Jobbik több béklyójukat is feloldaná.
4/9 Dick Esmen válasza:
Sok közöttük a jobbikos de nincsenek többségben.
5/9 anonim válasza:
Nem. Ők szimplán csak egyszerűek.
6/9 anonim válasza:
"A rendőrök főként Jobbikosok?"
El nem bírom képzelni, melyik állatfaj lehet ostobább, a rendőr, vagy a jobbikos, de a kettő kombinálva..... nagyon penetráns lehet :)
7/9 anonim válasza:
Azt ne felejtsd el h ők védenek minket a cigányoktól pl.
8/9 anonim válasza:
Fene tudja. Az én környezetemben a rendőrök egy-két kivételtől eltekintve Jobbikosok.
9/9 anonim válasza:
Amennyi eszük van, biztosan. Mert amelyik nem jobbikos annak túl magas az IQ-ja hogy felvegyék rendőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!