Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretitek Orbán Viktort? XD

Szeretitek Orbán Viktort? XD

Figyelt kérdés
:D
2014. márc. 5. 14:27
1 2 3 4 5
 41/47 Macungo ***** válasza:

"Az én főnökömnek ha nincs igaza és ezt sokak előtt bizonyítja, akkor én sokak előtt mondom neki, hogy nincs igaza. Ez a különbség kettőnk közt. Próbált már munkatársamat mások előtt lejáratni igaztalanul. Nem engedtem, mert nem vagyok olyan s..gnyaló mint te"

Te egy hős vagy!! Attól, hogy a főnököm egy tapló és mások előtt aláz meg valakit még nem biztos, hogy te különb vagy attól, hogy ugyan ezt csinálod. Illetve lehet nálatok ez dívik, hogy az ügyfél azt látja, hogy mindenki mindenkivel anyázik és sarkon fordulva keres egy másik profibb fegyelmezettem céget magának azt meg sírsz, hogy miért rúg ki a genya főnököd nincs munka dumára hivatkozva..

Továbbá én sokkal több kollégámon segítettem így, mint ha előtte ugattam volna, mert akkor dafke se az lett volna, ha pofázok még ártok is vele. én nem nyalok, hanem okosabb vagyok és így nem egy jutalmat fizetésemelést és védőeszközt, meg amit akartak intéztem nekik, illetve sok hülyeségüket simítottam el.

De nem várom, hogy összefüggésekben gondolkodj..

2014. márc. 11. 18:51
 42/47 anonim ***** válasza:
Főnöke válogatja okoska. Én ugyanazt elértem mint te, még akkor is ha mások előtt mondtam. Nem volt dafke! Ezen kár vitázni. Az előző p..csnek: 9-10 éves sajnos már több mint 30 éve elmúltam. :(
2014. márc. 11. 18:59
 43/47 A kérdező kommentje:

Inkább jobb lett volna ha nem is válaszoltál volna...

30 éves lehet de agyilag max 12 :)

2014. márc. 11. 21:01
 44/47 T-55 2.0 ***** válasza:
Ez a dzsádenyúl,meg az a macsüngő gyerek nem vette észre,hogy maga a kérdés is csak poén?
2014. márc. 11. 21:43
 45/47 A kérdező kommentje:
Ezt akarom elmondani nekik csak annyi eszük van mint egy tyúknak... szó szerint!
2014. márc. 11. 22:12
 46/47 anonim ***** válasza:
Kérdező. Matematika fenomén. Nem azt írtam hogy 30, hanem azt hogy 9-10 éves már több mint 30-cal elmúltam. Kis orbán s..gnyaló!
2014. márc. 12. 15:35
 47/47 A kérdező kommentje:
Orbánt nyalni:PPPPPPPPP Inkább megdöglök...
2014. márc. 12. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!