Miért szeretitek Varga Viktort a Csillag Születikből ha szeretitek?
Nekem szimpatikus. Nem mondhatom, hogy jól néz ki, szegény elég csúnyácska, de tehetségesnek tartom.
Utolsónak (vagy másnak): Be linkelnéd azt a videot, ahol ezt mondta? Kiváncsi vagyok rá...
Na idefigyeljetek a hétszázát...
Biztos vagyok benne ha mondott valamit is nem így mondta... -.-
Régóta volt barátnője egyetemről de a távolságot és a hirtelen jött ismeretséget nem bírta a kapcsolatuk. Abban egyetértek hogy nagy nőcsábász de ki ne lenne már az ha óvodától egyetemig csak zenét tanul, legürizik 3-4 évet bárénekesként és végre eléri a megérdemelt sikert... Had élvezze már egy kicsit.
Abba hoyg csúnya ronda satöbbi nem tudok egyetérteni...
Nagyon karakteres arca van :)
Most neki melyik része nem helyes? Hát nem értek itt sok mindenkit. Csupaszon rövid hajjal tényleg nem a legelőnyösebb de így semmi kivetnivalót nem találok... :S
Egy újságba nyilatkozta hogy a csillag születikbe amikor kiesett meg kellett borotválkoznia (pedig a szakálla elég fontos "tartozéka") És a stylistok felöltöztették valami tinibu*inak. Nem csodálom ha ezek után azt mondja nem nagyon tudott önmaga lenni. Viktor már nem kisfiú hanem férfi. Úgy is néz ki (nem 16-nak mint Sp... -.-) Régen depressziós volt. Na és akárkivel előfordulhat, hogy mélypontra jut az életbe. Most hogy kedvezett neki a szerencse már tud önmaga lenni egy laza optimista érzelmes srác aki imádja a rajongóit (és ők is őt) mindenkivel közvetlen és kedves. Aki azt mondja hogy nem tud énekelni az hülye? Honnan a francból veszitek a bátorságot ahhoz hogy ilyet mondjatok?
Zenei óvoda, zenei általános, zenei középsuli, egyetem opera szak, egyetem jazz szak. 3 évnyi bárénekesi tapasztalat több mint 350 dalos repertoár. Rohadtul magatokba nézhetnétek mielőtt akármit is mondotok -.-"
Sokan azt hiszik hogy csak egy laza ficsúr aki szarik az életre de aki elolvassa ezt az interjúrészletet talán felfog valamit az egészből amit ki akar fejezni:
„Azt látom hogy ott az emberek megpróbálnak életet élvezni! Mindenki próbál mosolyogni. és próbálják boldogan felfogni az életet, meg az élet adta lehetőségeket teljesen kihasználni. Élvezik azt, hogy léteznek! És pont most ezen filozofáltam, kiültem ott Budán az amfiteátrumba és ott ezen elmélkedtem, hogy maga a puszta létezés mennyire öröm és ezt el is felejtjük. Tehát annyi minden van körülöttünk, hogy elfelejtjük a legfontosabbakat, hogy hallunk, hogy látunk, hogy érzünk… Mindenkinek vannak problémái, de akkor is ők megpróbálják megoldani! És mi meg miért nem próbáljuk meg… Miért görbül lefele a magyarok szája? Az egész történelem során, miért? Na ezt kéne megváltoztatni és ezt hirdeti az én muzsikám…”
Erről ennyit. Mondhatjátok hogy Tinibu*ikra nyálazó tinédzser vagyok, de ez a felfogás azt hiszem nem erre vall... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!