Szeretitek Orbán Viktort? XD
Fegyelmet tart, nincs kiszivárogtatás, nincs kibeszélés, meg kiválok, vagy kitaszigálom a szennyet, hogy alakítsanak egy új pártot, majd onnan tovább torpedózzanak minket.
Erősen tartja a pártjában a gyeplőt sokan ezt szokták felróni, de nekem ez tetszik. A 2/3 nélkül ami szintén erős kormányzást biztosított, nem tartanánk itt, hanem pislogva néznénk az MSZP-DK-Együtt-PM és még kitudja kik marakodását, de kormányozni már ketten se tudtak az MSZP-SZDSZ koalícióban..
Sokan sírnak, hogy mi az, hogy ezt nem lehet mostmár, meg azt nem lehet túl szabályzást csinálnak, de én úgy gondolom, hogy nem ártott már ennek az országnak egy kis fegyelem.
Szerintem a gazdaság is jó úton, halad az, hogy cigány, zsidó, vagy néger nem érdekel, bár szerintem ezzel az MSZP az antiszemita szavazóit akarta magához láncolni, hogy bármit tesznek is rájuk szavazzanak inkább, mint Orbánra.
Na 2010-ben ezeknek a szavazóknak nagy része átvándorolt a jobbikhoz.
Tetszik ahogy vele nem packáznak külföldön mint a szlovákok például a Bajnaival. Senki nem szól be nekünk az EU-n kívül, de még ők is megbánják, hogy megalapozatlanul vádaskodnak. És az MSZP csak még mélyebbre süllyedt azzal, hogy az EU-ban állandóan panaszkodtak mint kisgyerek a tanárbácsinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!