Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretitek Orbán Viktort? XD

Szeretitek Orbán Viktort? XD

Figyelt kérdés
:D
2014. márc. 5. 14:27
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
És nem zsdurcsány vagyok 0.0
2014. márc. 6. 08:19
 32/47 anonim ***** válasza:
Úgy szeretem Orbán Viktort, mint az emberek a showt!
2014. márc. 6. 16:03
 33/47 anonim ***** válasza:
Én meg úgy, mint a kenguru a vizesárkot!
2014. márc. 6. 18:11
 34/47 Macungo ***** válasza:

Fegyelmet tart, nincs kiszivárogtatás, nincs kibeszélés, meg kiválok, vagy kitaszigálom a szennyet, hogy alakítsanak egy új pártot, majd onnan tovább torpedózzanak minket.

Erősen tartja a pártjában a gyeplőt sokan ezt szokták felróni, de nekem ez tetszik. A 2/3 nélkül ami szintén erős kormányzást biztosított, nem tartanánk itt, hanem pislogva néznénk az MSZP-DK-Együtt-PM és még kitudja kik marakodását, de kormányozni már ketten se tudtak az MSZP-SZDSZ koalícióban..

Sokan sírnak, hogy mi az, hogy ezt nem lehet mostmár, meg azt nem lehet túl szabályzást csinálnak, de én úgy gondolom, hogy nem ártott már ennek az országnak egy kis fegyelem.

Szerintem a gazdaság is jó úton, halad az, hogy cigány, zsidó, vagy néger nem érdekel, bár szerintem ezzel az MSZP az antiszemita szavazóit akarta magához láncolni, hogy bármit tesznek is rájuk szavazzanak inkább, mint Orbánra.

Na 2010-ben ezeknek a szavazóknak nagy része átvándorolt a jobbikhoz.

Tetszik ahogy vele nem packáznak külföldön mint a szlovákok például a Bajnaival. Senki nem szól be nekünk az EU-n kívül, de még ők is megbánják, hogy megalapozatlanul vádaskodnak. És az MSZP csak még mélyebbre süllyedt azzal, hogy az EU-ban állandóan panaszkodtak mint kisgyerek a tanárbácsinak.

2014. márc. 7. 18:30
 35/47 anonim ***** válasza:
Amelyik pártban nincsenek ellenvélemények, az már gyanús és a régi időket idézi! Ez normális embernek taszító! Te mindenben egyetértesz a magasabb beosztásúval? Soha nem teszed szóvá ha nincs igaza?
2014. márc. 8. 06:51
 36/47 Macungo ***** válasza:
De szóvá teszem a főnökömnek képzeld ezt bírja a legjobban bennem, de soha nem az ügyfél előtt kérdőjelezem meg a döntését, vagy más kollégák előtt, hanem megbeszéljük ketten, vagy akit még érint a cégen belül.. A cégen kívül már ő intézi vagy ha rám bízza akkor sem mondok mást mint ami a cég érdeke és amit megbeszéltünk. Ettől haladunk előre.
2014. márc. 10. 18:28
 37/47 anonim ***** válasza:
Az én főnökömnek ha nincs igaza és ezt sokak előtt bizonyítja, akkor én sokak előtt mondom neki, hogy nincs igaza. Ez a különbség kettőnk közt. Próbált már munkatársamat mások előtt lejáratni igaztalanul. Nem engedtem, mert nem vagyok olyan s..gnyaló mint te!
2014. márc. 10. 18:56
 38/47 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló azt se tudod mi az a politika... és te kis csöves pöc$ engem nevezel seggnyalónak? Nyelvtanból biztos 1-es 2-es voltál/ vagy most vagy... -.-
2014. márc. 10. 19:25
 39/47 anonim ***** válasza:
nyelftanbol 4-5-ös vótam de segnyalo ezét még nem leszek!
2014. márc. 11. 15:35
 40/47 A kérdező kommentje:
Azt se tod ki vagyok csak "te" mondod hogy seggnyaló vagyok... rögtön ide vágod a pofád hogy segnyaló vagyok közbe azt se tod ki vagyok... szánalmas vagy...,max 9-10 éves lehetsz... ajánlom hogy ne legyen ekkora szád.
2014. márc. 11. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!