Ha az orosz-ukrán háborús helyzet átterjed Magyarországra, esetleg világháborúvá fejlődik, mindenkinek be kellene vonulni?
Figyelt kérdés
Nagyon nincs kedvem meghalni emiatt. :((
27/F
2014. márc. 2. 20:21
11/18 anonim válasza:
Teljesen felizgultam, végre kiélhetem pszichopata hajlamaim, lelövöm minden csapattársam és utána úgy adom elő magam, hogy én voltam az utolsó hősies túlélő. Háború után kitüntetnek és kineveznek hadügyminiszternek, majd katonai puccsal átveszem Magyarország vezetését. Pázsit alatt felkeresek orosz pénzérdekű fejeseket akiket befűzök Magyarország kiárusításával, cserében ők elintézik nekem, hogy Oroszországban megnövekedjen a követőim száma, közben persze tövig nyalok a jelen elnöknek. Amikor kezd megkedvelni szépen lassan ráveszem, hogy adjon valamilyen posztot. Utána szép lassan fellépkedek és mivel akkor már szép támogatás lesz a hátam mögött szépen átveszem a trónt és enyém lesz egész Oroszország és Kelet-Európa egy része. Természetesen ezek után hadat üzenek az egész világnak, miközben a rabszolgáim harcolnak a semmiért én közben az egyik kastélyomban szűz lányok társaságában osztogatom majd a stratégiai parancsokat.
12/18 anonim válasza:
Ha átterjed akkor természetesen be.
13/18 anonim válasza:
"Nagyon nincs kedvem meghalni emiatt. :(( "
Azon eltűnődtél már, hogy egy esetleges hadiállapotban kit fog majd érdekelni mihez van kedved? :)
14/18 anonim válasza:
Végre egy jó zsíros kis háború!
15/18 anonim válasza:
Nincs kedvem bevonulni még nem dugtam eleget 35/f
16/18 anonim válasza:
ezen kár aggódni előre, ha megtörténik akkor sajnos megtörténik s akkor mit teszünk a jó nagy haderőnkkel?kb 2 nap s az oroszok bevennék az egész fővárost.mi csak egy porszem vagyunk a sivatagban, ahogy mindig is voltunk.Golyófogónak természetesen a hazai férfitársadalmat vonultatnák be minden civilt aki betöltötte a 18.életévét s kb leszarnák hogy félsz e vagy sem. sajnos ez van.de ne fessük már az ördögöt a falra, nem lesz itt semmi baj.
17/18 anonim válasza:
Nevetséges. Ha kitör egy új vh a nagyhatalmak között, teljesen mindegy, hogy bevonulsz-e vagy nem. Ha a háború globális méreteket ölt és a helyzet fokozódni kezd, a mérleg eltolódik, szélsőségesek kerülnek vmelyik oldalt hatalomra, akkor a vesztésre álló oldal atomhoz fog nyúlni és mindenki meghal. Pontosan emiatt nem fog vh lenni belőle. Most mutogatják a tollaikat meg karmaikat, de végén vagy enged a másiknak Oroszo. vagy USA vagy kompromisszumot csinálnak.
18/18 anonim válasza:
itt nem lesznek már igazi harcok, ha a két nagyhatalom összecsap, atom azt hello! :)
Csak gombok vannak amit meg kell nyomni azt a fél kontinensnek lőttek! nem piff-puff, az már a múlté.
de ha be is kéne vonulni, nem fogják megkérdezni két választás van vagy fejbe lövöd magad férfias módon vagy harcolsz egy eszméért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!