Novák Elődnek van bármiféle végzettsége?
Figyelt kérdés
Érettségije megvan egyáltalán? Komolyan kíváncsi vagyok, nem provokáció.2014. márc. 1. 09:17
22/25 anonim válasza:
Na,mert te a 31 százalékoddal g.c.i értelmes lehetsz... de hagyjuk a személyeskedést. Az nem zavar,hogy a felcsúti gázszerelő milliárdos? Tudod,attól ,h valaki nem egyetemet végzett,vagy nem érettségizett, attól még igen jó lehet,abban,ami érdekli. Nem tudom O.V-nek,vagy Meseházinak milyen végzettsége van,nem is érdekel!!! Én azt tudom,hogy munka alig van,Bp-en,az átlag fizu 80000-130000,ha a városban pisilni akarsz,nincs egy k.szott wc, drága a buszjegy,és sok minden más. Itt csak a lehúzás megy.
23/25 anonim válasza:
"Az nem zavar,hogy a felcsúti gázszerelő milliárdos?"
Mi köze van ennek Novákhoz?
"Novák Elődnek van bármiféle végzettsége?"
Nincsen, és s.eggostoba egy ember. Egyöntetűen ez a véleménye mindenkinek róla. Legalábbis az értelmesebb embereknek, akik intellektuálisan bőven-bőven az ilyen Novák-féle ripacsok felett állnak, és látják is rajta, hogy mennyire szánalmasan műveletlen egy herezsák.
24/25 anonim válasza:
Halálosan ostoba, valagagyúan buta ember.
25/25 anonim válasza:
"Na,mert te a 31 százalékoddal g.c.i értelmes lehetsz..."
Kár, hogy igaza van.... legalábbis ebben a kérdésben. Novák valóban seg.gbuta egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!