Novák Elődnek van bármiféle végzettsége?
Figyelt kérdés
Érettségije megvan egyáltalán? Komolyan kíváncsi vagyok, nem provokáció.2014. márc. 1. 09:17
11/25 anonim válasza:
A legkevesebb felsőfokú vúgzettségű a jobbik frakcióban van. A neten kinn van tételesen egy szép nagy excel fájlban, hogy melyik politikusnak ki a végzettsége. A legérdekesebb az a jelző a végzettség rovatnál, hogy : " nincs" .....
13/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyen Zagyva kaliberű villanyszerelőkkel, mint képviselő... nem is csodálkozom. Nováknak meg még szakmája sincs.
2014. márc. 2. 14:55
14/25 anonim válasza:
fõállású farokrángató. emellett általános végzettsége van önsajnálatból.
15/25 anonim válasza:
Ha ennék egy tányér betűlevest, akkor értelmesebb mondatokat szarnék, mint amiket Novák Előd valaha mondani fog.
16/25 A kérdező kommentje:
Hát ezen berosáltam XD
2014. márc. 3. 06:55
17/25 anonim válasza:
Hiába a lepontozás :-D publikálva van a neten a politikusok végzettsége és a legkevesebb felsőfokú a jobbikban van.. :-D de ha kell..be is linkelem... :-D
18/25 A kérdező kommentje:
Én elhiszem neked. Rühellem én is a jobbikot, de ezen a gyaksi.hu-n szinte mindenki látens vagy valós jobbikos. Sajnos!!
2014. márc. 4. 17:27
19/25 anonim válasza:
De azért legalább értelemes és megmondja a frankót,még ha nem is nagyon hagyják az okostojásaitok :
20/25 anonim válasza:
"De azért legalább értelEmes"
Nem. Nem értelmes. Valójában g.e.c.i.buta. Ez tény. Akármelyik vele folytatott interjú erről árulkodik. Jót tett volna neki, ha pártmozgalmi csíra helyett inkább befejezi az érettségit. Persze Magyarországon élünk, mit vártunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!