Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Fideszre szavaznak,...

Akik a Fideszre szavaznak, azok komolyan gondolják? Hát hihetetlen rosszul teljesít Magyarország! Ennyire még nem volt lenn soha szinte. Hát odalesz Magyarország teljesen.

Figyelt kérdés
De most komolyan... mind hazudik, de akkor is lehet a "nagyok" ellen menni... ha minden jól megy, indulnak kisebb pártok... lehet programokat olvasni... lehet a kisebbeket is küldeni befele a parlamentbe, stb....
2014. febr. 28. 23:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
lehet pálinkát főzni!!!
2014. márc. 1. 18:03
 12/18 A kérdező kommentje:

El lehet menni? Mégis ki a túró tud egyáltalán rólunk? Aki meg tud? Azzal mi van? Az meg rosszat tud... így is, úgyis éhendöglés a vége Magyarország társadalma számára, mert akik kormányoznak, csak a saját zsebükre tudnak gondolni.

Vagy a Fideszesek szerint minden rendben van?

Szeretnék egy válaszoló melléállni. Sajnos minél jobban megyünk előrébb az időben, annál nehezebb munkát találni. Tapasztalom magam körül sajnos...

2014. márc. 1. 21:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Akkor en elmondom a mostani kormany ram es csaadomra nezve a pozitiv donteseit.

-Anyam, Anyosom nyugdijba mehetett 40 ev melo utan.

-Gyerekeim utan tobb az adokedvezmeny.

-Erzsebet program jovoltabol szinte ingyen nyaralhattak a gyermekeim.

-Rezsicsokkentes miatt joval kevesebb a kozuzemi szamlank.

-Uj bolcsode epult a kornyekunkon (az elozo vezetes felesleges dolognak tartotta) jelenleg telthazas.

-Vannak meg aprosagok pl.kormanyablak,jatszoter felujitas stb.de ezek nem nagy dolgok.

Alapjaba veve mi jobban jartunk, pedig nem is a Fideszre szavaztam 4eve.

2014. márc. 1. 23:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez mind szép, és jó, köszönöm a válaszodat, de sokminden más felesleges dolog is épül, ami mind az adófizetők pénzéből van.
2014. márc. 2. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Sziasztok!

Engedjétek meg az 5. "kommentelő" válaszának rövid kielemzését.

"Tisztelt kérdező!

Én nem a FIDESZ-re szavazok, mert hogy munkahelyem nem volt az elmúlt 4 évben, amit ígértek, az már tuti biztos!

Sok munkahelyet felkerestem, de mindenhol elutasítottak túljelentekzésre, vagy teltházra hivatkozva... "

Globális hiba az ország munkanélküliségének gondolkodásában hogy sok pénzért akar elmenni dolgozni, olyan helyre ahol "tiszta marad a keze", ahol nem kell korán kelni, későn hazajárni, hétvégén bemenni, és ahol megkeresi a havi "kéccázat"...az ilyen emberek elvárják hogy jelen helyzetben Orbán Viktor vigye el személyesen neki a munkaszerződését, amely a fentebb említett lehetőségeket tartalmazza.

"Rezsicsökkentés?

Nem vettem észre, mintha csökkent volna a kiadásunk, sőt!

Inkább többet költünk rezsire, mint amennyit kéne! "

Unalmában a jó ember órákig nézi otthon az agybutító műsorokat a tévében, az ágyában dögölve rágja a csipszet, és éjjel sem tud aludni az egész napi semmittevés miatt mert nem fárad el,egész nap megy a számítógép, naponta kétszer teleengedi a kádat meleg vízzel és belepusztul...összességében igen, aki állandóan otthon van, annak több a rezsije annál aki dolgozik, és nem minden percét otthon tölti.

"És nem fogom támogatni sem a stadionépítést, dem pedig az Atomerőmű bővítést! "

Támogatod? Miből? Mi tartunk el téged. Munkanélküli vagy, ha nem vennéd észre...én kelek minden nap hajnali 4 órakor amikor te a másik oldaladra fordulsz, én dolgozok, én fáradok azért hogy neked legyen...

Őszinte leszek, a munkanélküliektől / aki tényleg el tudna helyezkedni de válogat/elvenném a szavazati jogot is.

"Nincs tisztában Orbán, mekkora horribilis összeget kell majd visszatéríteni az oroszoknak, amit persze, hogy az adófizetőnek kell visszacsengetni!"

Visszautalok az előző válaszomra. Ne egy olyan ember nyilatkozzon és játssza Petőfit, aki évek óta csak terhe, és élősködője az országnak.

Köszönöm.

2014. márc. 3. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Nagyon rosszul hiszed, hogy válogatós lennék álláskeresés terén!

Nem válgatok, sőt, szinte minden munkahelyet meglátogatok annak érdekében, hogy legyen állásom, de mindenhol elutasítanak, mint ahogy azt már mondtam!

Sok ismerősöm van, akik számláikkal tudják igazolni, hogy semmilyen rezsicsökkentés nem történt!

Mielőtt bevezették ezt a rezsicsökkentést a kéményseprés díja 3500.- volt, és még azóta is ugyanannyit fizetünk!

Csökkentették a kommunális adót?

Hol csökkentették volna?

A kommunális adón kívül még fizetnünk kell a szemétszállítás díját is, ami évente 7000.-

Jóllehet egy évre nem nagy összeg, de akkor is!

A kommunális adó nem tartalmazza-e véletlenül a szemétszállítás költségét?

Egyetértek a kérdező reagálásához, és minden tiszteletem az övé, aki hasonlóan gondolkodik, mint én és hozzám hasonló egyének!

Nyugodtan meglehet ezért kövezni minden FIDESZ-re szavazó emberkék, akik azt szavazzák meg, hogy országunk a katasztrófába sodródjon!

Ja, annyit még elárulok, hogy a FIDESZ jelenlegi programja csak a választásokig van érvényben!

De ha továbbra is Orbán marad a trónon, meglátjátok, hogy sokkal rosszabb lesz azután!

Míg itthon csökken a FIDESZ népszerűsége, ezt kihasználva Viktátor összegyűjti a külhoni magyarok szavazatát, csak hogy életben maradjon!

Mi ez, ha nem csalás?

És nemhogy nőtt a munkahelyek száma, hanem csökkent, a közmunka viszont NEM TEKINTHETŐ MUNKAHELYNEK!

A FIDESZ beleszámítja a külföldön dolgozó magyarok számát, hogy ezzel hazudjon nekünk és a médiának, hogy "Magyarország jobban teljesít! Magyarországon nőtt a foglalkoztatottak száma!"

2014. márc. 8. 15:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Oltári nagy bohócot csinált magából a jelenlegi kormánypárt!

Nyugodtan megkövezhettek és ócsárolhattok ezért!

Ja, és nem vagyok a baloldal pártfogója és s..e..ggnyalója sem, mivel ők sem különbek, mint a fityisz!

De a baloldalnak nem volt ennyi eszement, közröhelyes, őrült programja, mint a FIDESZ-nek!

Selmeczi hárpia rücskös pofájából meg mindig a "bukott baloldal" jelző hangzik!

Ezt nem unjátok már?

Ja, és miért a választások előtt kellett az Öszödi beszédet felhozniuk ezeknek a majmoknak, holott már rég elmúlt 2006?

Még 8 év elteltével is ezen kell rágódniuk?

B.@.szódj meg rücskös FIDESZ!!!!!!!!!!!!!

2014. márc. 8. 16:07
 18/18 anonim válasza:
Most olvastam, hogy 2040-ben jönnek a Siriusról és viszik Orbánt, csak addig kell kibírnotok!
2016. jún. 12. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!