Magyarország tényleg jobban teljesít? Vagy ez csak kamu?
Nézd meg az életszínvonaladat és döntsd el magad.
Ez ilyen egyszerű.
Szerintem, ezt egyenileg kell eldonteni, akinek jobban megy az ugy gondolja, hogy igen jobban teljesit, akinek rosszabul megy az az ellenkezojet erzi.
Valahol a ketto kozott lehet az igazsag.
De tovabbmegyek, majd a valasztaskor kiderul, ha ujra a Fidesz nyer akkor jobban teljesit.
"Európai viszonylatban pedig már lassan csak az ukránok és románok vannak mögöttünk."
Én nem érzem úgy hogy mögöttünk lennének.
fidesz = öreg házmesterek pártja.Nem fiatal és nem is demokrata.
Adott gazdasági környezetben a többiekével összehasonlítva folyamatosan csúszunk lefelé. Igen,
abszolútértékben minimálisan növekszünk, de a lehetőségeinkhez képest mi teljesítünk a legrosszabbul.
""Nézd meg az életszínvonaladat és döntsd el magad.
Ez ilyen egyszerű""
Hát még véletlenül sem ilyen egyszerű. Nem csak egy egyén alapján kell eldönteni a kérdést. Az aki az utcán kéreget és nem kap munkát mert még talán az általános iskolai végzettsége sincs meg az szerint rosszul teljesít az ország , de aki most kapott munkalehetőséget egy újonnan induló vállalkozói befektetés munkahely teremtése jóvoltábból az szerint talán jobban teljesít az ország.
DE igenis egyszerű.Nem közmédiát kell bámulni meg hallgatni,ahol orrba szájba hazudnak éjjel nappal a jobban teljesít szlogen alatt.
A kormány sima statisztikát gyártott csak,hogy nőtt a foglalkoztatottság.Hol?Kiknél?Esetleg akik külföldre mentek dolgozni.De azok nagy része úgy sem fog már vissza jönni.A közmunka meg közröhej már,főleg azért a megalázó pénzért.
Semmivel sem lett jobb.Mellesleg a bérek sem nőttek.Szóval ismét hazudtak erről is.Azt hozzá tenném,hogy én pékségben dolgozom és elmúlt 2-3 évben rengeteget romlott a fizetésem,plusz kevesebbet is keresek kb úgy 6-8 ezer forinttal.
Összehasonlítottam a régi 2 évvel ezelőtti fizetés papírom a mostanival és hát van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!