Nem kellene betiltani az ATV-t?
A kérdező azt kérdezte, hogy "Mi a kérdés?"
Akkor most az a kérdés, hogy mi a kérdés? :-o
Az utolsó válaszolótól akartam megkérdezni, hogy mit akart kérdezni, mert nem volt egyértelmű. Ha azt kérdezte, hogy miért a Fidesz a legjobb a 3 esélyes párt közül, akkor íme:
-Az összefogást még egy baloldali, orbánfóbiás sem gondolhatja komolyan. Itt most nem az értékrendről, nem a mutyikról, nem az aktuálpolitikáról beszélünk. Itt a legfontosabb kizáró ok, hogy ezek a vezetők kizárt, hogy együtt, összefogásban kormányozni tudnának.
A Jobbik nekem is szimpatikus volt 2010-ig, akkor még úgy gondoltam utoljára szavazok a Fideszre. Az elmúlt 4 évben viszont semmit az égvilágon nem tudtak felmutatni. Nevetségesebbnél nevetségesebb elképzelések (uniós népszavazás, gárda, csendőrség, államadósság újratárgyalása), és semmi fejlődés. 4 év alatt, miközben a Fideszt a fél ország megutálta, ők nem tudtak kijönni a 20%-ból? Vicc. Az a baj, hogy minél radikálisabb húzásai vannak a Fidesznek (pláza stop, banki különadó), a Jobbik is annál radikálisabb javaslatokkal áll elő. Magyarul a már megvalósult reformokkal egyet értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!