Szerintetek 2014-ben melyik nyomorék pszichopata nyeri meg a választásokat?
Röhejes így választások előtt nézni,ahogyan egymást tiporják a hatalomért,hát nem is a nép javáért,hanem,hogy telepakolják a páncélszekrényüket,na meg a rokonság páncélszekrényét a nép pénzével.
Szánalmasak,ahogyan ígérgetnek fűt-fát,levesznek valaminek az árából,hogy így is egy kis előnyhöz jussanak! UNDORÍTÓ MINDEGYIK!
Figyeljenek a hatos vagyok. Ha a fidesz fog nyerni, ami a legvalószínűbb, akkor mindenki aki mást mondott meghív egy-egy sörre. Oké? Csak az értékelés miatt. De úgy is a fidesz nyer.
Egyébként én pártatlan vagyok, nem is fogok szavazni. Nekem önálló véleményem van.
Nem oké! Mondhattál volna bármi mást is, akkor is hülyére részegedhetnél. Tehát ez nem nagy tét.
Lehet, hogy a véleményed önálló, de használható is? Te még mindig azt gondolod, ha nem szavazol, akkor nem szavazol? De bizony, mert ez a rendszer így van kitalálva. És te nem akarsz változást, csak szavakban (vagy úgy se).
"Nyerjen Vona, ő nem a hatalomért küzd hanem egy élhetőbb hazáért."
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAA
Na és mi a helyzet Kásler Árpád-dal? Ő talán nem lenne megfelelőbb vezető.
Szerintem ez kicsi idő alatt is többet tett az eltiport,kisemmizett emberekért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!