Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek 2014-ben melyik...

Szerintetek 2014-ben melyik nyomorék pszichopata nyeri meg a választásokat?

Figyelt kérdés

Röhejes így választások előtt nézni,ahogyan egymást tiporják a hatalomért,hát nem is a nép javáért,hanem,hogy telepakolják a páncélszekrényüket,na meg a rokonság páncélszekrényét a nép pénzével.

Szánalmasak,ahogyan ígérgetnek fűt-fát,levesznek valaminek az árából,hogy így is egy kis előnyhöz jussanak! UNDORÍTÓ MINDEGYIK!

2014. febr. 25. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Nyerjen Vona, ő nem a hatalomért küzd hanem egy élhetőbb hazáért.
2014. febr. 26. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Figyeljenek a hatos vagyok. Ha a fidesz fog nyerni, ami a legvalószínűbb, akkor mindenki aki mást mondott meghív egy-egy sörre. Oké? Csak az értékelés miatt. De úgy is a fidesz nyer.

Egyébként én pártatlan vagyok, nem is fogok szavazni. Nekem önálló véleményem van.

2014. febr. 26. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem oké! Mondhattál volna bármi mást is, akkor is hülyére részegedhetnél. Tehát ez nem nagy tét.

Lehet, hogy a véleményed önálló, de használható is? Te még mindig azt gondolod, ha nem szavazol, akkor nem szavazol? De bizony, mert ez a rendszer így van kitalálva. És te nem akarsz változást, csak szavakban (vagy úgy se).

2014. febr. 26. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki menjen választani! Nem kell sokat gyalogolni és így nem mondhatja a győztes azt a hülye szöveget, mint orbán, hogy a magyarok többsége rá szavazott. Miközben az ország közel fele távol maradt!
2014. febr. 26. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:
9%

"Nyerjen Vona, ő nem a hatalomért küzd hanem egy élhetőbb hazáért."

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAA

2014. febr. 26. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
És kire? Mindegyik sz*r. Egyik sem jobb a másiknál...
2014. febr. 26. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Nyomorékra biztos senki nem szavaz, legfeljebb az életrevalókra!
2014. febr. 26. 22:58
 18/18 A kérdező kommentje:

Na és mi a helyzet Kásler Árpád-dal? Ő talán nem lenne megfelelőbb vezető.

Szerintem ez kicsi idő alatt is többet tett az eltiport,kisemmizett emberekért!

2014. febr. 27. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!