Van ember aki komolyan elhiszi h a Jobbik fog kormányozni 2014-be?
Csak ezért gondolom mert ők agyon úgy gondolják.
Pedig sanszosan nem így lesz, ugyanis a választásokat nem like-ok döntik el.
Ebből is látszik h ez egy abszolút komolytalan párt.
Bár ezen a "Fiatalok körében már a legnépszerűbb" című kamu húzásuk óta nem csodálkozom.
Behemótnak ne adj a szavára, a számokkal sincs tisztában, akkor a többivel miért lenne.
Csak 2010ben volt ~850.000 Jobbik szavazó, azóta ez a szám csak növekedhetett.
Egyébként nincs kizárva a győzelmük, a problémát azok jelentik akik akkor is fityiszre, maszopra szavaznának ha éppen a saját pártjuk tenné őket földön futóvá valami hülye indokra hivatkozva.
"Csak 2010ben volt ~850.000 Jobbik szavazó,"
Erre valami forrást adj. Csak mert a 12%-os 3010-es eredményükhöz reálisan olyan maximum 500-550 ezer szavazó kell/volt. Ha már hazudsz, csináld úgy, hogy a számok ne áruljanak el.
"Az ilyen Behemót meg tetro(most ő pont nem jelent meg itt) féle provokátorokat nem lehetne kitiltani innen?"
Szerintem meg téged kellene kitiltani innen. Az a legnagyobb provokátor, aki az igazságot lepontozással próbálja hiteltelenné tenni.
"gyébként kedves kérdező, miért lenne hazugság hogy a fiatalok körében ők a legnépszerűbbek?"
Jelenleg rengeteg fiatal felnőtt, a fiatal szavazóképes réteg legalább fele jár egyetemre. Mégis, az egyetemeken nem igazán terjed futótűzként a nagy jobbikos mantra. Ez azt kell jelentse, hogy legalább a fiatalság 50%-a nem jobbikos, de lehet, hogy több, mint a fele nem az. Akkor hogy is van ez? Csak nem hazudott Vona?
"Áh, látom Behemótnak van pénze és jólétben él. "
Mit zavar ez téged?
"De azt hiszem, én is befejeztem a veled való dumát, mert nem akarok a te értelmi színvonaladra lealacsonyodni.. "
Nekem sikerült a tiédre, te véglény. Valóban ne folytassuk, mert a vége az lesz, hogy kidobnak innen téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!