Van ember aki komolyan elhiszi h a Jobbik fog kormányozni 2014-be?
Csak ezért gondolom mert ők agyon úgy gondolják.
Pedig sanszosan nem így lesz, ugyanis a választásokat nem like-ok döntik el.
Ebből is látszik h ez egy abszolút komolytalan párt.
Bár ezen a "Fiatalok körében már a legnépszerűbb" című kamu húzásuk óta nem csodálkozom.
"Akkor mégis ki fog korményozni??
Orbánék? Vagy az Összefogás :O "
Valószínűleg a kettő közül valamelyik.
Valószínűleg a kettő közül valamelyik.
Megnyugtatlak, egészen biztosan Fidesz fog '14-től kormányozni. Hipotetikusan el lehet beszélgetni arról, "mi lenne ha", de a realitás a következő: ötödannyi elégedetlen ember sincs, mint 2010-ben volt az akkori kormánnyal kapcsolatban, ezen kívül új választótörvény van, amit a Fidesz kreált. A jobbikról pedig 2010-ben is kiderült, hogy kb. 3x-osan túlbecsülték a szavazóik mennyiségét, ez olyan 45 hipotetikus székbe került nekik. :)
Dehogy van :)
7-800 000 szimpatizánsa van. Ebből ki tudja, mennyi nem megy el szavazni. Az ostoba ember nem csak a jobbikra tud ám szavazni, fognak azok a fideszre, meg az MSZP-re is.
Mondom, nincs itt gond, lazán nyer majd a Fityisz:) Ami ebből az ótvar felhozatalból a legkisebb kuki a magyar polgár szájába.
ma 21:46
Hmm.. friss regisztráció, nincs értékelésed. Csak nem kidobtak nemrégiben, mert beszóltál valakinek, a' la jobbik?
Áh, látom Behemótnak van pénze és jólétben él.
Ő egy igazán jó ember, nem úgy, mint a sok lumpenproli, akik nem akarnak dolgozni.
Bocs behemot de a80%-os egyáltalán nem volt alpári vagy sértő, csak megkért te ne írj a véleményére. Erre te...
Igaz, én írtam, hogy te hülye vagy..
Bocsi, tévedtem.. Te nem hülye vagy hanem beteg...
De azt hiszem, én is befejeztem a veled való dumát, mert nem akarok a te értelmi színvonaladra lealacsonyodni..
Egy idézet jutott eszembe rólad:
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."
Hát én most egyetértek ezzel az idézettel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!