Van ember aki komolyan elhiszi h a Jobbik fog kormányozni 2014-be?
Csak ezért gondolom mert ők agyon úgy gondolják.
Pedig sanszosan nem így lesz, ugyanis a választásokat nem like-ok döntik el.
Ebből is látszik h ez egy abszolút komolytalan párt.
Bár ezen a "Fiatalok körében már a legnépszerűbb" című kamu húzásuk óta nem csodálkozom.
"Nos? Többiek?? Ki az értelmes párt???Akinek érdemes esélyt adni??"
Szavazz valamelyik kisebb pártra, ha zsigerből utálod a Fideszt (gondolom mert keveset keresel), vagy ha büszkeségedet félre tudod rakni, szavazz a Fideszre. Egyáltalán nem lenne baj, ha nem 4 év alatt próbálnák renoválni az MSZP által elku... gazdaságot, hanem egy 8 éves dupla ciklusban. Mondjuk úgyis ez lesz, az új választótörvény igen erősen a fidesznek kedvez.
ma 20:41
Mit nem értettél ezen a mondaton? " A Behemót véleménye nem érdekel, "..???
Látom, nem tudsz értelmezni.. De tényleg, nem érdekel, hogy te mit írsz. Bárki más véleményét szívesen elolvasom, sőt elfogadom ha igaza is van, de a tiedre messze nem vagyok kíváncsi. Legyél oly kedves, és tartsd tiszteletben, hogy nem érdekel amit írsz. Így engem ne idézz, és ne kommentálj..
(a kérdésre természetesen szíved joga válaszolni, de ne nekem válaszolj)
A többiek véleményére adott vagyok még mindig.
ma 20:45
Mégis elolvastad az összes eddigi írásom, te kis sutyerák.
Tudod mit? Engem sem érdekel az, hogy nem akarsz olvasni. Fogod, és kész. Mit is tehetsz? Bejelentesz válaszolásért?
"Pedig sanszosan nem így lesz, ugyanis a választásokat nem like-ok döntik el."
Kérdező, maximálisan egyetértek.
"A többiek véleményére adott vagyok még mindig."
És nem adott vagy, legfeljebb nyitott. Hogy a fenébe vagy 80%-on?
"Bár ezen a "Fiatalok körében már a legnépszerűbb" című kamu húzásuk óta nem csodálkozom."
Kérdező, megint jogos állítás. Ez egy gyakran hangoztatott jobbikos hazugság. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem minden fiatal jobbikos.
Akkor mégis ki fog korményozni??
Orbánék? Vagy az Összefogás :O
LOLOLOLOLOL
Nem az 1000 fős mintavételből számolt közvéleménykutatási eredmények fogják megmondani a választások végeredményét.
"Nem az 1000 fős mintavételből számolt közvéleménykutatási eredmények fogják megmondani a választások végeredményét."
Egy nullával elírtad.
Nehogy már a fosbúk hitelesebb kegyen, mint egy közvéleménykutató cég 30000 embert érintő eredménye, ahol a konkrét kérdés ez: kire fog ön szavazni?
"tele van az ország olyanokkal mint te."
Gondolom úgy érted, józanul gondolkodó, a Jobbikos hülyeségeknek fel nem ülő, értelmes emberrel.
Behemót nevű felhasználó
Nem értettem, hogy a 80%-os miért írta, hogy nem kíváncsi a szövegedre..De olvasva amiket írtál, már tökéletesen megértem. Te tényleg hülye vagy...
(na most gyerünk, gyorsan írj valami alpárit nekem is.. mert látom ez a stílusod..) bár 47%-al nem is kell ezen csodálkozni...
ma 21:13
Általában nekem címzik az alpári szövegeket, én legfeljebb hasonló stílusban válaszolok. Ráadásul ha te hülyézel engem, nem értem hogy mersz egyáltalán beszólni az alpáriságra? Tudod mit, minden alpáriság nélkül kívánom neked, hogy akasszon be hátulról a Zázrivecz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!