Miért a FIDESZ-t hibáztatják a szocik az öszödi beszéd kiszivárogtatás miatt, mikor ők is nyilvánosságra akarták hozni? Ez azt mutatja, hogy már nincs nekik fogásuk a Fideszen, mert ilyen piti kis ügyből csinálnak nagy ügyet a szocik?
"Komolyabb országokban nincs "karóbahúzás"! :)"
de villamosszék igen
"Ha csak a manipulált anyagot hozták nyilvánosságra miért nem hozza nyilvánosságra az MSZP a teljes beszédet és tisztáznák a dolgokat?"
Szerintem az ne nagyon nyilvánítson véleményt, aki azt se tudja, hogy a teljes beszéd nyilvánosságra lett hozva elég gyorsan. Ezek után már nem feltételezem, hogy meghallgattad a teljes beszédet és ezután mondasz véleményt valamiről nem csak az összevágott, manipulatív anyagot.
Nem vagyok Gyurcsány fan, de a frankót mondta ki a beszédében és a sajátjait arra buzdította, hogy váltsanak, fejezzék be a hazudozást. Szerintem ez még mindig szimpatikusabb, mint az aki ilyeneket mond: "Én még soha nem hazudtam." és "Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok." típusú politikus.
Nem is csodálom, hogy sokan félreértik, nem értik az Öszödi beszédet. Csak meg kell nézni, hogyan teljesítenek az emberek szövegértésből a kompetencia felméréseken vagy
bármilyen dolgozatnál. Gratulálok azoknak, akik csak annyit fogtak fel, hogy hazudtunk, stb. Gondolom azt véletlenül sem sikerült meghallani, hogy vessünk véget ennek, ne hagyjuk, hogy a kis embereket kisemmizék a gazdag vállalkozók, teremtsünk olyan egészségügyet, ahol
nemcsak a befolyásosak kapnak normális ellátást.
Az még véletlenül sem baj, amit Orbán művel. Mond a magyaroknak valamit, utána külföldön letagadja. Az Usa-ban például azt mondta, hogy nem arra kell figyelni, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz. Baromira megbízható embernek tűnik és még csak véletlenül sem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!