Ez igaz a nyugdíjról? Ennyire rossz a helyzet?
Én nem tudom, de hihetőnek tűnik.
Mi lesz így a most húszon,-harmincévesekkel?
A magánnyugdíjt már elvették ha jól tudom.
Ennek ellenére folyamatosan írnak arról,hogy mindenkinek kellene a "nyugdíjas" éveire pénzt félretenni.
Kb havi 40 ezret ahhoz, hogy a jelenlegi szinten éljünk majd. (Ilyeneket olvastam.)
Miből ?
Én azt a következtetést vonom le,hogy ha nem történik változás akkor jobb már nem igen lesz.
Igen ennyire rossz.
És jobb nem is lesz.
A kormányok lefossák, mert úgyse ők lesznek már, amikor robban a bomba.
"Ne aggódjatok addigra bevezetik a LétPénzt és százezreket fogunk kapni."
Van benne ráció. A világ ebbe az irányba tart .Úgy tűnik a nyugdijat muszáj lesz kiváltani valami mással,mivel mostmár valóban nem születik a világban szinte sehol elég gyerek aminek oka részben a kialakult bizonytalan globális gazdasági instabilitás, nincsenek tartós mindenki számára biztosított elérhető nagy mennyiségű stabil munkahelyek a mára túlnépesedett világ lakosai számára emiatt csökken az életszinvonal nő a szegénység a munkanélküliség emelkedik hajléktalanok száma stb, ezek mind-mind olyan tényezők amik hozzájárulnak a világgazdaság radikális átalakításához és valószinüleg a nyugdijrendszer megszünéséhez is.Ez sajnos benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!