Mi olyan nagy szám az Összefogásban?
Katasztrófa, hogy van aki még számba veszi őket, mint lehetőséget... Én soha nem fogok rájuk szavazni és ha minden igaz azért még van pár tíz évem.
Én úgy gondolom, ha egy kormány leszerepelt akkor takarodjon a fenébe és soha többé nem közelítheti meg a parlament épületét.. Ebből talán tanulnak a politikusok.
A Fidesz még kap tőlem 4 évet... De ha komoly bajom lenne velük akkor a Jobbik vagy az LMP lenne, de mindenképpen szavaznék valakire az Összefogáson kívül persze..
"jaja előző, csak éppen ki akarta árusítani az országot - gyurcsány-kóka-bajnai klán - ja az mindegy, ugye?"
Nem is tudom, hogy ki tárgyal most az oroszokkal és kínaiakkal...
"Én úgy gondolom, ha egy kormány leszerepelt akkor takarodjon a fenébe és soha többé nem közelítheti meg a parlament épületét.. Ebből talán tanulnak a politikusok."
Ilyen logika alapján a Fidesznek sincs semmi keresnivalója a Parlamentben. Saját magadnak mondasz ellent.
Ja, csak mivel a Kuruc.info a Jobbik egyik nem hivatalos szócsöve és dől belőle a Janukovics és az oroszok iránti hatalmas nagy rajongás, ezért gondolom, hogy ők is abba az irányba kacsintgatnának, amerre a Fidesz.
Ráadásul, ha nem találják visszataszítónak azt, amit Ukrajnában csinált Janukovics és sleppje, akkor simán kinézem belőlük, hogy ők is simán olyan állapotokat varázsolnának ide.
"Ilyen logika alapján a Fidesznek sincs semmi keresnivalója a Parlamentben. Saját magadnak mondasz ellent."
Namár mért mondok ellent?? Nálam nem szerepelt le a Fidesz. Nekem jól jött a családi adókedvezmény és alig várjuk a GYED extrát, én le tudtam szokni végre miután betiltották a dohányzást a szórakozóhelyeken, és sorolhatnám ami nekem jót tett a Fidesz.
Majd fogunk még sírni srácok.
Majd lesz 500 ft a benzin, és nem lesz nyugdíj egyáltalán, még a fogalma is megszűnik. Jó dolgok történnek majd mindannyiunkkal. Főleg ha a piros narancs pártok maradnak versenyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!