Úristen! Itt mennyi BUTA ember van? Hogy lehet egy olyan pártra szavazni (Összefogás), amelynek tagjai évtizedek óta hazudnak és képtelenek valami épkézláb dolgot csinálni? ("Hazudtunk reggel, délben meg este") HOGYAN???
Aki meg azért nem szavaz a Jobbikra, mert az utálja a zsidókat és a cigányokat, az nézzen kevesebb sci-fit. Egyszerűen elképesztő az emberek sötétsége.
Jobbikra szavazok és a cigányoknak nem lesz rosszabb, csak a bűnözőknek!!! A Jobbik nem kiirtani akarja a cigányságot, hanem hasznos tagjává tenni a társadalomnak! Akinek ez nem tetszik, az vagy hülye vagy egy naplopó cigány.
ma 15:28
És te vagy mind közül a legbutább, ha a Jobbikra szavazol. Hazudoznak ők is, mint a világon bármely más párt, de még mellé tönkre is tennének gazdaságilag. Tényleg k.vajó lenne a jobbikos kormány.
"Én is Jobbik, és meggyőződésem többen lennénk, ha sok sok fórumot és videót néznének Youtube-on az Ő szájukból és nem máséból:D"
Az ő szájukból, és nem máséból!
https://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8
https://www.youtube.com/watch?v=Q17vUUemDSA
https://www.youtube.com/watch?v=KXxwF0rNRIs
https://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8
Ezt az agymenését még nem is láttam, köszi, hogy belinkelted.
A mocskos anyád jön ide Iránból, te féreg.
"Ezt az agymenését még nem is láttam, köszi, hogy belinkelted. "
A vicc az benne, hogy miközben a jobbikosok kereszteket állítanak hanuka idején, mert nem képesek elviselni, hogy az országban mások mást is ünnepelnek, illetve 2006 kapcsán diktatúráról és rendőrterrorról beszélnek, pont azt a társadalmat istenítik, ahol a keresztényeket üldözik és a Vona által barátjának nevezett Ahmadinezsád elleni békés tüntetőket halomra lőtték a szintén említett forradalmi gárdisták, akik majd "megvédik a választásokat".
Aki ilyen pártra, politikusra szavaz, annak elment az esze.
Istenem:D
Persze... gondolom jó fél órás 40 perces esetleg órás beszédból pár kiragadott mp. ami meghallgatva az egész szöveget tán több értelmet nyerne, de így persze hangzik ahogy ők szeretnék, jellemző. :D Iránról is annyit tudnak a legtöbben amennyit mondanak a médiába. Azért megkéne hallgatni a teljes beszédet is, pár kiragadott másodperc nem mérvadó.
Másik videóhoz egy kommentet ajánlanék:
" Hydralisk2402 éve
Tipikus lejáratás. Szerintem a itt okoskodó úri emberek jelentős része ugyanígy ki volt már ütve a piától csak nem emlékszik rá olyan részeg volt, aztán meg játsszák itt a nagy okost, mikor semmivel sem különbek. Nem mondom, hogy szép amit tett (bár én jót röhögtem a dolgon, a görög meg úgyse értette...), de speciál engem sokkal jobban idegesít az amit más politikusok csinálnak józanul a parlamentben: elvesznek mindent. "
Amúgy nem tudom mi volt benn a hazaárulás.:D Ahogy Morvainál sem tudom mi a gond. o.O Követem Morvait, semmi probléma nincs azzal ami csinál Gaudival.
Csanád.. hát igen, jujj most találtak valakit és mindenki ezzel jön mert egy (!) ember zsidó volt. Ők se tudták, lehet elhinni meg nem hinni. De ennek ellenére mi után volt ez az egész nyitottak voltak rá, hogy benn maradhasson a pártba, mert barátok voltak. És mert hát nem az számít, hogy ki zsidó ki cigány még mindig, hanem hogy ki a tisztességtelen. Csanád előtt ott volt a választás, hogy marad (?) Magyarország mellett vagy go home, megmutathatta volna, hogy lehet Nekik hátat fordítani. De sajnos rosszul döntött...
Zagyvásat azt láttam, jót röhögtem, bírom a palit, egyik kedvencem.:D Kár, hogy parlamenten kívül folytassa a munkát... de remélem így is sok videót fogunk látni Tőle, mint ahogy Gauditól is. :)
Szóval.... nem tudom ez olyan semmilyen indok volt részemről, de hát valakinek ez is elég. De még egyszer mondom, ne offoljunk, megmondta mindenki ki miért szavaz arra amerre, ennyiről szólt a kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!