Hogy lehet az, hogy 2006 után Gyurcsány Ferenc még mindig életben van és Magyarországon él?
Amikor voltak a zavargások, akkor kisebb voltam és nem nagyon értettem,hogy mi van, miért verik meg az embereket az utcán és ma megnéztem azokat a felvételeket és nagyon durvának találtam. Ártatlan embereket vertek agyon az utcán úgy, hogy a fejük betört és olyan aggresszív érzések jöttek belőlem elő, amikor ezeket láttam, ha láthatnám Gyurcsányt akkor minimum eltörném mindenét ezek után a disznóságok után. Nagyon sokkoló volt ezt látni nekem felnőtt fejjel és amit egyáltalán nem értek, hogy hogyan lehet az,hogy
nyugodtan él tovább Magyarországon és politizálhat tovább. És miért nem segített a nagy liberális EU nekünk? Akkor már tagok voltunk...Ezeket egyszerűen nem értem...
És bocsánat a helyesírási hibákért, de telóról nehéz írni.
Akik az utcán randalíroztak, felgyújtották a TV-székházat, szétverték a belvárost, az a legalja csőcselék volt. Nem békés tüntetők! A rendőrökre is rátámadtak, sok megsérült súlyosan közülük is. Ők csak megpróbálták megfékezni ezt a csőcseléket. Ha " ártatlan"+keveredett közéjük, csak magának köszönhette, ha bajba került.
Épeszű ember nem megy a csőcselék közé.
Más országokban a rendőrök durvábbak lettek volna velük.
22.04
ez mondjuk egyáltalán nem válasz. és? akkor mi van? és ha zsidó az egész kormány? nem kapsz fizetést a munkádért? nem vállalkozhatsz szabadon? nem költözhetsz ahová akarsz? vagy mégis mi a gondod?
22.10
aha... így már értem. ez volt a hiányzó elem. szóval a zsidó háttérhatalom nem szeret adna a kisembernek. de ha hatalom jó magyar emberek kezében lenne, akkor ők adnának mindenkinek? jól értem, ugye?
Hát nem tudom...Sajnos nem tudom, hogy mi az igazság, hogy tényleg mi volt ott, mert nem voltam ott. De láttam olyat is, hogy a rendőrök egy idősebb nénit lökdöstek aki azon volt, hogy távozzon.
Na mindegy, akkor is elmehet a francba a Gyurcsány Ferenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!