Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Rémlik nekem valami olyan,...

Rémlik nekem valami olyan, hogy a 2006-os események után valaki beperelte Gyurcsányt. Jó emlékszem erre? És ha igen, mi lett ebből az ügyből?

Figyelt kérdés

Jó lenne, ha kicsit részletesebben leírnátok, mert egy jó pár éve nem követem a fejleményeket.

Köszönöm!

2013. júl. 22. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Áááááá, nem perelte be őt senki! Mr. Elkurtuk Ferenc lelkét/testét a káromkodás védőangyalai őrzik szorgosan.
2013. júl. 31. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg úgy emlékszem, hogy valaki - egy civil - beperelte. Csak álmodtam? ;-)
2013. aug. 1. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
El lett bagatelizálva, aztán meg mindenkinek ment némi pénz. Így szokott ez lenni. Szépen mindenki elfelejti a végén, hogy mi történt 2006-ban.
2013. aug. 1. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a tüntetőkre gondoltam, hogy közülük valaki beperelte, hanem másvalakire. Kár, hogy nem emlékszem, de akkor majd utánanézek a kereső segítségével, ha a gyékásoknak sem rémlik az ügy.
2013. aug. 2. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!