Újabb dolgok derültek ki a 2006-os őszi eseményekről. Mit gondoltok róla?
"Rendészeti Minisztériumot megkerülve, közvetlenül tárgyalt rendőrségi vezetőkkel – mondta el a tanúként meghallgatott Kondorosi Ferenc"
Ez nem törvényellenes?
Hagyjuk már ezt a törvényellenes vagy nem dumát. Az törvényes volt, hogy betörtek a TV székházba, kirámolták a büfét, rendőröket dobáltak, mások tulajdonát pusztították el?
Örüljenek, hogy ennyivel megúszták. Ha én vagyok a rendőrkapitány, akkor közéjük lövetek éles lőszerrel, ne félj egyből elkotródtak volna. És ezt a döntést bátran vállalnám akármelyik kormány van hatalmon, még ha börtönbe is kellene mennem. Nem úgy mint ezek a sunyi majmok, akik "nem emlékszek" , "be voltak tojva, azt se tudtam mit kell csinálni" szövegekkel védekeznek.
Kétségtelen, hogy Gyurcsány egy féreg, de egyedüliként mondja azt, hogy "igen ezt tettem, ma is ezt tenném, mert szerintem helyesen cselekedtem".
Minden politikus lop, csak, hazudik.
Ez alap.
Ezek után min kell meglepődni?
Nekem elegem van már ebből a 2006 os hisztériából.
Unatkozó részegek szétverték a várost a rendörök meg öket nem volt ebbe semmi politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!