Mikor fogják már megunni az állandó Holokausztozást itt az oldalon? Mostanában észrevettem hogy szinte minden nap van itt legalább ilyen kérdés és szerintem ez már kissé unalmas és szánalmas. El kellene már fogadni hogy így történt .
Ennek a kérdésnek a holokauszt megfelelője, kíváncsiak lennénk melyiket törlik ki hamarabb.
Egyébként nekem nem fért ki annyi kérdés szöveg mint az eredetinek érdekes, ezért van ott a ...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__539..
"Pontosan akkor, amikor a Trianonozást"
Trianon a magyarok katasztrófája, ez pedig itt Magyarország, tehát teljesen helyén van az emlegetése, arról nem is beszélve hogy társadalmi és nemzetközi szinten a mai napig nem lett megbeszélve, megoldva.
Ezt egy zsidó nem illetheti kritikával, és nem állíthatja szembe semmivel sem.
A holokauszt a zsidók katasztrófája.
Ráadásul ők minket magyarokat tesznek érte felelőssé a saját országunkban, minden lehetőségnél megpróbálják belénk beszélni hogy bűnös nép vagyunk, és hogy ez egy milyen rossz ország (nekik...???).
Ez a tett amit az NSDAP (az igazi nácik) szervezett, és hajtott végre kint külföldön, már milliószor ki lett tárgyalva, itthon is (filmek, események, állandó média fókusz, kormány kiemelt támogatása). Minden alkalommal egyre növekszik az áldozatok száma, egyre több túlélő kerül mégis elő, és egyre több kárpótlást kell érte fizetni évről évre. És egyre jobban vérszemet kapnak, és mi minden évben egyre bűnösebbek leszünk, holott ott volt Horthy mentése is, nálunk maradt életben a legtöbb zsidó, továbbá a magyarokat a Waffen irányította, ha valami nem tetszett le volt lőve a vasutas, csendőr, katona.
Északabbra meg konkrétan a nép saját maga ölte a zsidókat, ott ma nincs is zsidó kisebbség (ott ma nincs ekkora holo mizéria).
Ilyenekről már ne is beszéljünk hogy ok-tett és okozat-következmény, mert úgy is ki lenne törölve.
(Ha nem a holokauszt, hanem a mai bűntudat keltés miatt a magyarok tiltakoznak a saját országukban, akkor meg nácik lesznek, és még ehhez sincs jogunk, ismétlem a saját országukban.)
Ellenben Trianonnál semmi szégyenleni való nincsen az okban, szét lettünk darabolva mert potenciális nagyhatalom voltunk a méretünk, lehetőségeink miatt.
Továbbá a nyugat hálátlansága, becstelensége, irigysége irányukban amiért évszázadokig Európa védőbástyája voltunk, nem kis áldozatok szenvedése által melyek egyike is elég lenne holokausztnak, és ez lett érte a köszönet.
Még olyan területeket is elvettek amin nem is volt más jelentős kisebbség csak a magyar, Felvidék, Erdély, Partium, Délvidék csak az ismertebbek.
Mindezeket olyan országok kapták érdemtelen akiket nem is minősítek mert akkor meg azért törölnék ki, maradjunk annyiban hogy becsület és igazságosság terén a környező országok és a nyugat a nyomunkba sem érhetnek.
Itt volt az első úgymond liberális királyság az egész világon, amiben külön jogot kaptak a kisebbségek, valamint biztosítva volt mindenki védelme
(Szent Korona tan ha valaki érdekel).
Erre mi lett a hála ezen népek részéről?
Ezt sem írom le, tessék szétnézni a szomszédaink kül- és belpolitikája felé. Mindenhol megy a magyarok elnyomása.
Ismerve a zsidók múltját, gazdaságban és a világháborúkban betöltött szerepeiket, ha megszólalnak hogy mi bűnös nép vagyunk, és leszólják Trianont, most már érthetik hogy sok Magyar lelkületűnek miért nyílik jogosan méteres bicska a zsebében.
Már annak is megtiszteltetsének kéne vennie a sok idegen népnek, hogy ezen a földön járhat, nem hogy még követelőzni hadisarcért.
Mi Magyarok nyomorgunk a saját országunkban, ahol nem mi vagyunk az urak.
A zsidók közben meg háborúznak és egy modern holokausztot, gettósítást csinálnak Gázából, meg a maradék palesztin területeken.
Akkor itt most kinek is van szégyenleni valója, meg ki a bűnös nép?
Mi soha nem mentünk máshova háborúzni önös érdekből, mindig is egy békés nép voltunk és most is azok vagyunk mi Magyarok, és tessék lássék micsoda világszégyene köpködés, és tönkretevés játszódik le most is ellenük.
És kik köpnek minket?
Tessék jól megnézni ám, micsoda ellensége akadt a Magyarnak, de kérdés az hogy miért?
Mert mi sosem mentünk oda hozzájuk, mindig ők jöttek ide...
Ezen is el kéne gondolkodni már.
Aki így beszél és ilyen szavakat használ, az már eleve kizárja annak a lehetőségét hogy magyar.
A stílus maga az ember, vagytok ti, meg mindenki más, köztük a magyarok.
Én nem illettem kritikával a zsidó kultúrát, hagyományokat, ellenben te mit csinálsz, mit mondasz?
Véleményem szerint ahogy a te példát is remekül alátámasztja, attól hogy valakinek ott van a személyiében hogy magyar állampolgár, attól még nem lesz igazi Magyar ember.
Ehhez egyébként nem kell annyira sok, nem annyira kirekesztő mint pl a zsidók feltételei, hogy ki lehet zsidó.
Magyar ember már eleve nem beszél úgy mint Te, főleg nem a saját kultúrájáról, tehát Te és a hozzád hasonlók már itt elbuktak.
A zsidókat azért választjuk külön a magyartól, mert ők választják külön magukat tőlünk.
Sosem akartak beilleszkedni, asszimilálódni, mindig is diaszpórában akartak élni.
A német nácik, nem a millió másik magyart akarták elvinni, hanem kifejezetten a zsidókat, tehát ők is valami alapján külön szedték őket, na de mi alapján?
Mi a különbség egy zsidó és egy magyar között?
Mitől lesz a zsidó zsidó, mitől nem tud beolvadni a magyarok vagy bármilyen más nép közé, az évszázadok alatt?
Ezek a dolgok teszik őket külön néppé, amiben semmi szégyenleni való nincsen, csak akkor ne hazudják azt hogy magyarok, ahogy mi sem mondjuk azt hogy Oroszok vagyunk.
Arra meg mit reagáljak hogy itt a gyiken mi van, ha neked hiteles meg mérvadó hogy egy ilyen fórumon mi hányszor van leírva, lelked rajta, csak éppen bizonyítja hogy mennyire nem vagy hiteles.
"Arra meg mit reagáljak hogy itt a gyiken mi van, ha neked hiteles meg mérvadó hogy egy ilyen fórumon mi hányszor van leírva, lelked rajta, csak éppen bizonyítja hogy mennyire nem vagy hiteles."
Idézném neked a SAJÁT kérdésedet, ott virít legfelül:
"Mikor fogják már megunni az állandó Holokausztozást itt az oldalon? Mostanában észrevettem hogy szinte minden nap van itt legalább ilyen kérdés és szerintem ez már kissé unalmas és szánalmas. El kellene már fogadni hogy így történt ."
Aztán amikor bebizonyítom a kérdésedben állított dolog ellenkezőjét akkor már hirtelen tárgytalanná és 0 fontosságúvá válik a dolog, amiről kérdeztél és egyből a nácimagyarázásba csapá át a kérdésed? :)))
A holokausztmosdatásodhoz nem vagyok hajlandó leereszkedni, inkább ez az alpáriság, nem az, hogy 1-2x leírom a f sz szót. Ne legyél ennyire műprűd őskeresztény.
Tudod, az amerikaiaknál van egy híres hozzáállás: terroristákkal nem tárgyalunk. Na, itthon ugyanezt kell tenni a Holokauszt-tagadókkal is, ignorálni titeket és előbb-utóbb kihaltok (szó szerint).
Mondjuk egy része tetszett a mondandódnak:
"A zsidókat azért választjuk külön a magyartól, mert ők választják külön magukat tőlünk.
Sosem akartak beilleszkedni, asszimilálódni, mindig is diaszpórában akartak élni. "
Akkor most légyszíves a zsidók helyére helyettesítsd be az erdélyi magyar kifejezést, a magyar helyére meg a románt és máris megoldottad az ottaniak minden gondját:) Vagy JA AZ TÖK MÁS dolog?
(Olvasd el a leírást, abban ott van miért másoltam le az eredeti kérdést, teljesen másért mint amit hiszel)
Akkor én is hozok egy ilyen mondást, látván zsigeri anti-magyarral van dolgom
(csak azt tudnám már hogy akkor minek ez a képmutató szöveg hogy ti magyarok vagytok, amikor sugárzik belőletek a gyűlölet minden iránt ami magyar, vagy ami\aki erre felhívja a figyelmet), vagy inkább úgy mondanám cionistával (a zsidó fasiszta, rasszista):
"Soha ne veszekedj hülyével, mert lealacsonyodsz az ő szintjére és legyőz a rutinjával"
"Aki így beszél és ilyen szavakat használ, az már eleve kizárja annak a lehetőségét hogy magyar. "
Azt nem egy ilyen kis hülyegyerek dönti el, hogy ki magyar és ki nem. Unom már ezt a hazaárulózós divat szöveget. Felfogó képesség nulla, nem értik meg, hogy a zsidó egy vallás. Akkor ennyi erővel csak az magyar, aki pogány, mivel pogány nép voltunk eredetileg. Ha tetszik, ha nem. Ismerek zsidókat, mivel unokatesóm is utólag felvette azt a vallást a felesége miatt. Egyikük sem kirekesztő, a divatnácik viszont igen. Pedig ettől még ugyanolyan magyarok, mivel itt születtek, magyar szülőktől.
"Akkor én is hozok egy ilyen mondást, látván zsigeri anti-magyarral van dolgom
(csak azt tudnám már hogy akkor minek ez a képmutató szöveg hogy ti magyarok vagytok, amikor sugárzik belőletek a gyűlölet minden iránt ami magyar,
vagy ami\aki erre felhívja a figyelmet), vagy inkább úgy mondanám cionistával (a zsidó fasiszta, rasszista)"
Sajnálattal látom, hogy nem sikerült az iskolában elsajátítani a szövegértést. Végigolvastam az összes hozzászólást, de sehol nem láttam, hogy bárki is utálná a magyarokat. Én sem utálom a magyarokat, csak a tizenéves divatjobbikosokat, akik olyan gusztustalan férgeket istenítenek, mint Hitler. Számomra és sok hozzászóló számára nem ők egyenlőek a magyarsággal, hanem a normális emberek. Szerencsére nem attól lesz valaki magyar, hogy olyanokat gyűlöl, akiket nem is ismer vagy ha elutasít mindent, ami nem magyar. Ettől csak egy agyatlan tuskó lesz. És ha eljön az idő, amikor már tényleg csak ők számítanak magyarnak, akkor inkább nem is akarok az lenni, letagadom.
"Soha ne veszekedj hülyével, mert lealacsonyodsz az ő szintjére és legyőz a rutinjával"
Itt kivételesen a számból vetted ki a szót.
Bolond kérdező, ennyire fáj, hogy valami nem úgy van definiálva, ahogy te szeretnéd? Hisztizel itt, mint az ovisok, hogy SÁLÁLÁ AKKOR IS AZ A MAGYAR AMINEK ÉN MONDOM. Miközben nem :)
Majd ha nem 1-sel fog kezdődni az életkorod, akkor talán egyszer ezt elfogadod, addig éld ki dugással az elnyomott frusztrációdat.
Trianon "felemlegetése" és a "holokausztozás" között van egy jelentékeny különbség. Az utóbbi egy olyan múltbéli esemény, amelynek élő károsultjai nem, vagy csak nagyon kevesen vannak már közöttünk, és lezajlott, megmásíthatatlan.
Az előbbi viszont olyan, amely ma is milliók életére van negatív kihatással, jelenkorunkban is zajlanak következményei, és az alapvető emberi jogok sérülnek rendezetlensége okán.
----------
Kedves 11:47-es válaszoló!
"Csak úgy végigböngészve a keresőt a Holokauszt kifejezésre, az első oldalon, leszámítva ezt a kérdést"
- Ezt már sokan előadták előtted is. De manipulatív, és nem reális védekezés.
Ugyanezt végezd el az ATV.hu videótárában a keresővel, és hasonlóképp listát fogsz arról kapni, hogy még mindig heti beszédtéma. Tegnap épp Friderikusz műsorában, de ugyanígy a CSATT-ban, vagy az Újságíróklubban, a baloldali politikusok megszólalásaiban, és a különböző szervezetek lévén, mint nemrég a "sárgacsillagos házak", amiről egy hete két oldalban a Metropolban is cikkeztek és népszerűsítették. De vehetjük akár a kevés meglévő ismeretterjesztő csatorna műsorblokját is a Port.hu-n vissza- és előrekeresve. Ezeket sokkal fáradtságosabb lenne összegyűjteni, és nem is lenne alkalmas arra, hogy azt támaszd alá vele, "csak a kurucinfó és a zsebnácik tartják közszájon a holokausztot", ezért nem történik ilyen. De a köznapok valósága ez.
(Amúgy ebbe az internetes cikkezési témák felmérésébe, amelyre gyakran hivatkoztok a kurucinfó kimagasló oszlopát lebegtetve, belefoglaltatik a népszava.com is, amely például napi szinten számol be hasonló témákról - akár arról is, mikor egy kisodródott(!) autós nekihajtott egy Radnóti-szobornak -, általánosan jellemző fröcsögő stílusban, de például a némiképp több embert érintő pápaválasztásról - hogy egy példát említsek - egy szót sem ejtett meg, vagyis alapvetően "érdekes", ahogyan a híreket osztályozza és mérlegeli?)
A te fejed, az a rendezetlen, nem Trianon.
Akármennyire is próbáljátok ezt valami, a világon soha nem látott skandallumnak beállítani, az, hogy népek az anyaországukkal szomszédos országban kisebbségként élnek annyira különleges, mint az, hogy én ma gombapaprikást ebédeltem. Mégis mikor gondoljátok majd, hogy Trianont végre történelmi eseménynek tekintitek, mint pl. azt, amikor magyarok gyilkolták le a besenyőket vagy öltek le 4000 szerbet megtorlásként Újvidéken a II. vh-ban? Ott valahogy megy a félrenézés, itt nem.
Ez a kibővített értelmezés meg igen megkönnyíti a munkátokat, hogy Trianont valami kontemporális dolognak állítsátok be, de ha szerintetek a Holokauszt során csak és kizárólag azok sérültek, akik meg is járták, akkor Trianonra nem ugyanez vonatkozna? Ott meg sok sikert összekaparni 500-nál több aggastyánt, akik 1920-ban esetleg pólyásbabák voltak.
Az ATV felemlegetésének annyi értelme van, mintha én liberálisként csak a Szent Korona Rádiót meg a Barikád TV-t nézném és sikoltoznék, hogy jajj a csapból is a náculás folyik. Nem tetszik? Ne nézd. Tudtommal az ATV nem köztévé, külön fizetned kell azért, hogy foghasd. Ha nem tetszik, ne tedd. Én mocskosliberálisként az idejét se tudom, hogy átkapcsolásokat leszámítva hány éve nem néztem őket. Nektek ez miért nem megy, ennyire mazochisták vagytok?
Azt meg jól értem, hogy te az állítólagos propaganda részének gondolod, hogy a II. vh. általánosságban a dokumentumfilmek egyik legnépszerűbb témája? Te teljesen megőrültél? Vagy csak szimplán egyetlen ilyen dokut se néztél meg az említett port.hu-s címeken kívül, mert kb. az összes harcászatról és haditörténelemről szól, nem másról.
De, hogy azért ne a sz r beszéljen vissza a vécéből: igen, egy összefüggő összinternetes listát létrehozni sok energiabefektetésbe kerülne. Ami annak a feladata, aki a saját állítását (miszerint mindenhonnan ömlik a pro-Holokauszt szenny) igazolni akarja, nem annak, aki azt mondja, hogy hé, talán ez annyira mégsem igaz, lásd ezt a kis sarkát az internetnek, ahol tökéletesen az ellenkezője bizonyítható.
Szerinted mindenhonnan ez folyik? Akkor hajrá, egy sima Google Docs táblázat elegendő, légyszíves min. 200 különböző kapcsolódó hírt, eseményt, műsort listázz és valami objektív skálán értékeld a pro- vagy anti-Holokauszt "értéküket", ahogy én is tettem. Amíg ez nincs meg, addig csak zsebnáci hőzöngés az egész. Elvégre ha a Jobbik a fiatal, digitális bennszülött értelmiségiek pártja, akkor 10 emberre elosztva kb. 10 perc alatt lenne kész a dolog, nem? :)
Ezt a hisztériát amit levágtok, "elfogadva" mások álláspontját! :)
Bezzeg ennek a kérdésnek a tegnapi trianonozós változata alatt, hogy élvezkedtetek!
Meg is néztem mit dobott be a kereső, és kb. fele az első oldalon (a többit nem néztem végig) is "mikor fejezik már be" típusú provokációs kérdés volt, és össze-vissza 12 oldalon talált a "napi trianonos" kérdésekből ebben a kategóriában.
Szóval az is elég nagy öngól volt! :)
Persze tudjuk, hogy aki nem sz.rja le az biztos csak revízionista, meg "divatnáci" lehet.
Kérdező!
Na látod ezért gyűlöli/megveti a magyarság 99%-a az ilyen izgága "árpádsávosokat"!
Először is egy aberált vagy mert a kérdés kiírása után percre pontosan 12 óra múlva írtad le a nagymonológodat.
(01:58- 13.58)
Provokatív -kamu kérdést teszel fel, azt várod, hogy töröljék, aztán mikor kiderül, ,hogy nincs "magyargyűlölet" meg "antimagyarizmus" a honlapon akkor nekikezdesz a további provokációnak.
2. Hogy merészelsz a magyarság , 10/15 millió magyar nevében nyilatkozni???
Főleg akkor ha Te/Ti nem is vagytok magyarok, hanem inkább hungaristák/ nyilasok.
Semmi közötök a magyarsághoz. Mert nektek a magyarság kimerül abban, hogy 0-24 -ben trianonoztok- c.gányozok-"izraelitáztok. Illetve mindenféle kitűzőket meg giccseket magatokra aggatok.
Ti egy törpe kisebbség vagytok és ne akarjátok ráerőltetni az akaratokat a többségi magyarságra.
És ha már a magyarságnál tartunk!
Mikor olvastál utoljára magyar verseskötetet, vagy egyáltalán könyvet?
Színházba voltál valaha?
Mit tettél eddig a magyarságért a zászlólengetésen és a jelvények kiaggatásán kívülkívül?
A magyar történelem nektek csak trianonból meg a vészkorszak tagadásából áll?
A többire nem is válaszolok, mert csak azokat írtad szolgamód amit a "szélsőjobber" portálok írnak, és már ezerszer ki lett tárgyalva.
Itt a magyarság 99%-a békében szeretne "vegetálni" és nem kíváncsi az "árvalányhajas"- zavaros ökörségeitekre!!!!
Ha vonulgatni, zászlót lengetni akartok csináljátok ,de a 99% magyarságot hagyjátok békén és ne provokáljátok!
Ha ez nem tetszik menjetek el ebből az országból! Mert ez a békés, nyugodt többség országa!
Ui.: Ha akkora magyar vagy akkor legalább azt tudnád, hogy a "magyar" kis m betűvel írjuk, míg a "Magyarországot" nagy M betűvel írjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!