A felcsúti pszihopata törpe cask egy báb, és mindegy ki lesz hatalomnál, az országot nem tudja kihúzni ebből a mély gödörből?
"Közgazdász vagyok, egyáltalán nem vagyunk gödörben, legalábbis semmiképp sem nagyobban mint Európa."
Én meg logisztikus, de tanultam közgazdaságtant középiskolában és főiskolán is.
Ha a bóvli kategória nem gödör, akkor nem tudom, hogy mi.
Meg mert a Fidesz meglépett egy csomó olyan szükségintézkedést (a magánnyugdíjpénztárak lerablása, ez a sok kötsög miniadó, aztán ÁFA-emelések, jövedékiadó-emelések, bankadó, stb...) ami megakadályozta az adósságunk elszállását.
Most kapnak majd még 4 évet -mert reálisan megint megnyerik a választásokat-, és így, hogy már nem kell azzal foglalkozni, hogy hogyan rántsák vissza az országot a szakadék széléről -amit ezúton is köszönök, kedves MSZP-, meglátjuk mit tudnak kezdeni. Ha hitványul csinálják, 2018-ban kell majd egy egészen új párt ahhoz, hogy ne menjünk tönkre. Ha jól, akkor soktíz évig Fidesz marad.
ma 21:19
Én már linkeltem nekik. De itt van megint:
Németország, Nagy-Britannia adósságát csekkoljátok le. Mondjuk valahol még ez is sántít, mert a gazdaságuk viszont jóval erősebb a miénknél....
jééé tényleg itt a legjobb ,dübörög a gazdaság MUHAHAH.
meggyözött itt pár gdp kukkoló,az egy kaki a gdp ,jó ember,ki a p öcs t érdekli a gdp. a ganaj usa-nak mekkora az adóssága?? és mégis van különbség egy ottani átlag dolgozó család életszinvonala és egy itteni között,persze az ő javukra.ne mesélje már be nekem senki hogy itt a trágyadombon mekkora királyok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!