Most, hogy az MSZP törpe párt lett, és a Fidesznekekkora a többsége, végre enyhülhet a széthúzás az országban? Vagy a "csakazértis" emberek nyughatatlansága megint nem engedi, hogy örüljön egy kicsit a magyar?
antifasiszták akarnak minden áron eltávolodni a magyarságtól
kiközösítik saját magukat az ostobaságaikkal
és csodálkoznak ha a magyarok jobbra mennek ők meg egyedül maradnak
1. Az MSZP még közel sem törpepárt
2. Aki eddig MSZP-szavazó volt, nem lett automatikusan fideszes. Sőt, sokan eltávolodtak a polikától midnen oldalról az elmőlt években.
A széthúzást Orbán szította 8 éven keresztül. Ő hirdette egyfolytában, hogy mennyire rossz ebben az országban élni. A választásokat hazugsággal nyerte. Hamarosan borul a bili... Ugyan most miért legyünk boldogok?
(Igaz, én elégedetten fogom végignézni, ahogyan a saját csapdájában vergődik.)
"2. Aki eddig MSZP-szavazó volt, nem lett automatikusan fideszes. Sőt, sokan eltávolodtak a polikától midnen oldalról az elmőlt években."
jobbikosok lettek
ti mondjátok legalábbis
"jobbikosok lettek
ti mondjátok legalábbis"
- Ki az a "ti"? Egyedül ülök a számítógép előtt. :)
"- Ki az a "ti"? Egyedül ülök a számítógép előtt. :)"
bal oldali média...
"Mi??? Azt sem tudtam, hogy a médiában dolgozom, nem hogy még baloldali is vagyok."
nem MI hanem TE
és akkor is azt mondja a bal oldali
meg úgy ánblokk az egész média
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!