40 év kommunizmus után még van pofátok munkáspártra szavazni? :)
2014. febr. 16. 10:24
12/19 anonim válasza:
1998-ban 183 ezer szavazattal a legerősebb parlamenten kívül maradt párt voltak. Ugyanezen a választáson az önállóan induló, ma kormánypártként szereplő KDNP 116 ezret. Utána kezdett erodálódni a támogatóik száma, de még 2002-ben is 120 ezren voltak. 2006-ra viszont mintegy százezren eltűntek ebből - valószínűleg a párton belül kialakult hatalmi harcok és szakadás miatt (ekkor született a Magyarországi Munkáspárt 2006). A 0,41%-os eredmény miatt a továbbiakban állami támogatást is elvesztették, így a maradék szervezettség is felbomolni látszott, 2010-ben pedig már csak 5000 szimpatizáns maradt.
Egyébként, ha meg tudják szervezni magukat, akkor 500 aláírást összegyűjteni képviselőnként úgy, hogy az új ajánlási rendszerben - szemben a kopogtatócédulával - bármennyi jelölt indulását támogathatja a választó, még egyszerűbb is lehet számukra jelöltet állítani. Ami a probléma, hogy vajon van-e mozgósítható ember választókerületenként, és azzal a programmal, hogy "elvesszük a gazdagtól amije van és odaadjuk a szegénynek", de nincs definiálva, hogy ki a gazdag vajon hány embert sikerül megszólítani.
11-es. Kommunizmus nem volt. Amúgy nektek meg volt pofátok 40 év szocializmus után a fideszre szavazni? Kösz. Visszahoztátok a régi rendszert!
2014. febr. 17. 18:40
14/19 anonim válasza:
Én nem vagyok Fideszes... :) Szélsőjobboldali vagyok, amit a te kommunista rendszered akart kiirtani a föld színéről a második világháború alatt. Ha tényleges kommunizmus nem is volt, annak elfajzott fajtáit próbálták kiépíteni sok helyen, a magadfajta nem tudja felfogni.. hogy a nemzeti identitást nem lehet elnyomni.. Mindig erősebb lesz, mint egy nemzetellenes és csak terrorral fenntartható állam.
2014. febr. 17. 21:25
15/19 A kérdező kommentje:
Mondhattok itt bármit az a 40 év bizony élhetőbb volt mint az elmúlt 24 év ingyen oktatás,ingyen fogászat, sok munkahely,lakáshoz jutás sokkal könnyebben a vagy lakás építése és még sorolhatnám, ée azt ne mondják, hogy életképtelen volt mikor egymás közt tudtak kereskedni csak a kapitalistáknak terjeszkedni kellet igy tudatosan meg vették az akkori vezetőket és tönkre tették azt a rendszert
2014. febr. 18. 07:53
16/19 anonim válasza:
14-es. A magadfajtának dunsztja sincs arról,mi az a nemzeti identitás! Szegény!
2014. febr. 19. 19:17
17/19 anonim válasza:
A kapitalizmus rossz.. főleg ez a vadkapitalizmus. Valahol a kettő között lenne az út gazdasági téren. De a szocializmusban is elég nagy hiány volt az áruk terén. És miért ne lenne nekem nemzeti identitásom?
2014. febr. 19. 20:22
18/19 anonim válasza:
Mert a jobbik elhülyített!
2014. febr. 20. 22:33
19/19 anonim válasza:
Én rájuk szavaztam !!!
Mert a lényeg NEMigérnek semmit !!
nekem a tököm már kivan hogy rezsi csökkentés meg +1 milko melohely
ugyan mire ??
Neki nem mondhatom hogy BOCS de nincs kaja vagy apát elbocsájtották a munkahelyrölmert ép felszámolták mert valamelyik tökés pulti nem kiván a termékeiböl
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!