A Jobbik a legkisebb rossz?
Eddig nem szerettem ezt a pártot, sőt most sem vagyok érte oda.
Fideszes családból származom, mióta létezik a Fidesz azóta mindig rájuk szavaztunk.Hiszen pont az olyanoknak kedvezett a törvényeivel, mint mi vagyunk, több gyerek, magasnak számító kereset..stb
De, most valami megváltozott.
Úgy érzem, érezzük, hogy most egy egész más Fidesz van hatalmon, mint akikre szavaztunk.Mi nem ezt kértük.
A baloldali összefogást tartom a legrosszabbnak,családellenesség,kultúraromboló liberalizmus, nemzetellenesség,a roma kisebbséggel való nagy elfogultság, szélsőséges pozitív diszkrimináció és még sorolhatnám.
Úgy gondolom, hogy 2014-ben a Jobbikra fogunk szavazni egyéniben és listáson is.
Adunk nekik egy esélyt, ahogy régen a Fidesznek is megadtuk.
Egészségedre, de ebben igazából hol a kérdés a címen kívül?
Arra nekem a válaszom egyértelműen nem. Nem a jobbik a legkisebb rossz.
Nekem túl komolytalan az egész.
Mindenkinek van ilyen kopasz nácis korszaka csak valaki kinövi 14 évesen valaki meg megreked értelmileg ilyen szinten. Na a jobbik ilyen. Ilyen emberekre még a wc-m pucolását sem merném rábízni nem hogy egy egész országot.
"A Jobbik a legkisebb rossz?"
Attól, hogy te a jobbikra akarsz szavazni, miért kell a józanabbja agyát is terhelni a hülyeségeiddel?
"Mindenkinek van ilyen kopasz nácis
korszaka csak valaki kinövi 14 évesen
valaki meg megreked értelmileg ilyen
szinten."
Hiába fújod ezt kétségbeesetten, a Jobbik szavazók nagy része a cigányokat a viselkedésük miatt nem kedveli.
Persze, h ezt felfogja valaki, ahhoz is ész kell.
"Persze, h ezt felfogja valaki, ahhoz is ész kell."
Jobbik-szavazóként ne nagyon példálózz az ésszel, mert körberöhögünk. :)
Nem mindegy ki kire szavaz? Aki Jobbikra akar az arra fog aki Fideszre az meg arra. A f@*zomnak kell ezen rugózni...
Nem kell itt megtéríteni egyik felet sem, mindenki elmúlt 18 éves döntsön saját belátása szerint.
ma 14:07
Te is egy jobbikos észlény lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!