Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Áprilisban államcsőd?

Áprilisban államcsőd?

Figyelt kérdés
Újabb komcsi népbutítás, vagy tényleg lesz valami dőlés a kivonuló tőke-multik miatt?
2014. febr. 14. 11:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Te most komolyan elhiszed, hogy 0% az infláció ?

Vszel Te Mindennap tejet meg kenyeret esetleg felvágottat? Befizeted a gyerek ebédjét ?

Vagy csak a TV meg Mobiltelefon árakat vizslatod?

2014. febr. 18. 21:47
 22/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk nálad komolyabb emberek vizsgálják az inflációt kedves előző. És ha értenél hozzá tudnád hogy az államnak ez nem éppen jó.
2014. febr. 19. 10:01
 23/28 anonim ***** válasza:
Kedves előttem szóló, csak jelzem, hogy Én adózási szakember vagyok, látom a mindennapi adó és számviteli folyamatokat. Tehát tudom, hogy hogyan változott az ár rendszer és a kamatok. Ezért írom, hogy minek nőtt és minek csökkent az ára. Rendben, hogy kiegyenlítik egymást. Viszont az átlagember élelmet venne, gyerekre költ iskola, ruha, írószer és nem tartós fogyasztási cikket (Tv, gépjármű, drága fényképezőgép stb vesz,nem tud nyaralni menni
2014. febr. 19. 12:45
 24/28 anonim ***** válasza:

"Te most komolyan elhiszed, hogy 0% az infláció ?

Vszel Te Mindennap tejet meg kenyeret esetleg felvágottat? Befizeted a gyerek ebédjét ?

Vagy csak a TV meg Mobiltelefon árakat vizslatod?"

A lófüttyöt van neked ehhez közöd. A kenyeret és a tejet itthon gyártják, semmi köze sincs az árának az inflációhoz. Az ÁFA-t emelték, te adózási zseni.

Üdvözlettel az Nobel-díjas közgazdász

2014. febr. 19. 18:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy amit itthon gyártanak annak nincs köze az inflációhoz , gondolkodol is erről? Az infláció egy árszint VÁLTOZÁS. Egy adott termékkosárban található egységek árváltozásának összessége. Így ha a termékkosárban van élelmiszer (tej, kenyér, liszt, cukor), gáz, áram, üzemanyag ára és tartós fogyasztási cikk ez a TV, Autó, Ingatlan akkor ezek összességének árváltozása adja az infláció összegét, százalékát. Igy lejhet az infláció akár 0 azaz nulla százalék. De a kisember csak az élelmiszert veszi, meg többet költ évekre visszamenőleg viszonyítva a gázra, áramra (Lásd az előbbiekben) . NA EZ a TE híres NOBELDIJASSÁGOD !!
2014. febr. 19. 18:41
 26/28 anonim ***** válasza:

"Az infláció (magyar kifejezéssel: „pénzromlás”) a közgazdaságtanban az árszínvonal tartós emelkedése, a pénz vásárlóerejének romlása mellett."

Hlye vagy mint a döngölt föld.

2014. febr. 19. 19:31
 27/28 netbakter ***** válasza:

"Négy éve a Fidesztől hallotam először, hogy: államcsőd van, másnapra a forint árfolyama 260 ról 300/Eur lett. - azóta se javult. - A Fidesz 1 óra alatt megcsinálta azt amihez Gyurcsánynak 4 év kellett. (a Fidesz jobban teljesít ;D) "

Ja, ehhez inkább az kellett, hogy egyes baloldali "értelmiségiek" meg "független újságírók" meg gazdasági"szakértők" végig zarándokolják az összes nyugat európai országot,""

Emlékezetem szerint, éppen a Fidesz volt az aki Brüsszelben az államcsőddel "reklámozta" az akkori kormányt.

2014. febr. 19. 19:39
 28/28 anonim ***** válasza:

"Hlye vagy mint a döngölt föld."

Ugy gondolom, Én NEM pocskondiáztalak, ibkább olvas el amit írtam !! Árváltozás...hm Mi is az?? Már tudom és biztos vagyok benne, hogy hova is húz a Te kicsi szívecskéd. Kiket akarsz meggyőzni, csak az a probléma, hogy TUDÁSOD az nincs, csak érzelmed, és vagy igy gondolod, vagy beoltottak ??

2014. febr. 19. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!