Áprilisban államcsőd?

Te most komolyan elhiszed, hogy 0% az infláció ?
Vszel Te Mindennap tejet meg kenyeret esetleg felvágottat? Befizeted a gyerek ebédjét ?
Vagy csak a TV meg Mobiltelefon árakat vizslatod?

"Te most komolyan elhiszed, hogy 0% az infláció ?
Vszel Te Mindennap tejet meg kenyeret esetleg felvágottat? Befizeted a gyerek ebédjét ?
Vagy csak a TV meg Mobiltelefon árakat vizslatod?"
A lófüttyöt van neked ehhez közöd. A kenyeret és a tejet itthon gyártják, semmi köze sincs az árának az inflációhoz. Az ÁFA-t emelték, te adózási zseni.
Üdvözlettel az Nobel-díjas közgazdász

"Az infláció (magyar kifejezéssel: „pénzromlás”) a közgazdaságtanban az árszínvonal tartós emelkedése, a pénz vásárlóerejének romlása mellett."
Hlye vagy mint a döngölt föld.

"Négy éve a Fidesztől hallotam először, hogy: államcsőd van, másnapra a forint árfolyama 260 ról 300/Eur lett. - azóta se javult. - A Fidesz 1 óra alatt megcsinálta azt amihez Gyurcsánynak 4 év kellett. (a Fidesz jobban teljesít ;D) "
Ja, ehhez inkább az kellett, hogy egyes baloldali "értelmiségiek" meg "független újságírók" meg gazdasági"szakértők" végig zarándokolják az összes nyugat európai országot,""
Emlékezetem szerint, éppen a Fidesz volt az aki Brüsszelben az államcsőddel "reklámozta" az akkori kormányt.

"Hlye vagy mint a döngölt föld."
Ugy gondolom, Én NEM pocskondiáztalak, ibkább olvas el amit írtam !! Árváltozás...hm Mi is az?? Már tudom és biztos vagyok benne, hogy hova is húz a Te kicsi szívecskéd. Kiket akarsz meggyőzni, csak az a probléma, hogy TUDÁSOD az nincs, csak érzelmed, és vagy igy gondolod, vagy beoltottak ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!