Miért van az hogy a liberális érzelműek csak a cigány meg a zsidó kérdéshez tudnak hozzászólni, és nem a kérdésekre válaszolnak, hanem vissza kérdeznek vagy degradálnak?
Ennyire képesek. Menj be bármelyik baloldali bölcsészettudományi karra, és sírj.
"Mély megvetést és sajnálatot érzek minden magát magyarnak valló árpád sávos zászlót lengető, hungarista pólós ember iránt (a szkinhedekről már ne is beszéljünk)." - Már a pólók is hungaristák, ejj.. Szegény Szálasi ha ezt látná. XDD
Nem érzem úgy, hogy kirekesztenék vagy lenéznék bárkit is.
A liberális gondolkodókkal az a baj, hogy nem hajlandóak foglalkozni bizonyos problémákkal, és aki megtöri a csendet, az máris eretnek. Szerintem a legtöbb liberális nem amellett áll, hogy a romákkal kapcsolatos társadalmi feszültségek maradjanak elhallgatottak. Csak amellett ál, hogy nem a radikalizmus a megoldás.
Hasonlattal élve:
Egy kellemetlen alak keveredik a kocsmában az asztalunkhoz. A liberális gondolkodók nem hajlandóak észrevenni, hogy ott van. A radikálisok pedig fel akarják aprítani láncfűrésszel. (Ezt persze kicsit eltúlozva, képletesen értem.)
Én legszívesebben eltessékelném az illetőt az asztaltól, még akkor is, ha azt a legbonyolultabb kitalálni, hogy hogyan. De hiszem, hogy meg lehetne oldani.
És nem nézem le a jobbikosokat, csak azokat, akik ezen a fórumon tahó módon nyilvánulnak meg.
Akkor én most nem vagyok liberális?
"Egy kellemetlen alak keveredik a kocsmában az asztalunkhoz. A liberális gondolkodók nem hajlandóak észrevenni, hogy ott van. A radikálisok pedig fel akarják aprítani láncfűrésszel. (Ezt persze kicsit eltúlozva, képletesen értem.)"
Itt a hiba. A radikálisok nem hívnák be italra, és ezt szóvá is tennék, ezért a liberálisok lenéznék őket, holott ők sem fizetnének semmit a kellemetlen alaknak. :)
Bizonyára rossz volt a példám, de annyira azért mégsem, hisz mivel a radikálisok még nem voltak hatalmon, csak a közeljövőben lehetnek, ezért arról nem igazán dönthetnek, hogy milyen problémákkal ülnek egy asztalhoz.
Azért meg hadd ne díjazzak már valakit, amit nem csinált, de tehetett volna...
"Mély megvetést és sajnálatot érzek minden magát magyarnak valló árpád sávos zászlót lengető, hungarista pólós ember iránt (a szkinhedekről már ne is beszéljünk)." - Már a pólók is hungaristák, ejj.. Szegény Szálasi ha ezt látná. XDD
Mélyen megértem az érzéseidet, de egy apró kis probléma van vele!
Semmit nem tudsz sem a szélső bal sem a szélső jobbról, mert nem írnál ekkora baromságokat.
Ugyan is te soha nem láthatsz, jobbikost és hungaristát együtt, és jobbikost meg szkinhedet főleg.
Egyszerűen nem férnek össze a nézeteik, persze te nem ránézésből döntesz!
Kedves kérdező, nem csak cigány meg zsidó kérdéshez szólok hozzá, és a topik témájától is gyakran eltérek ha engem kérdeznek vagy olyan választ irnak amihez külön hozzászólok.
A visszakérdezéssel találkoztam minden oldalról, ha valaki összeszámolná rájönne, nem sajátosság.
Röviden nem csak a cigány és zsidó kérdésekre reagálnak hidd el, csak lehet nem jársz más kérdések topikjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!