Jobbik győz ebben az évben?
Szóval 21 éves vagyok a jobbikra fogok szavazni, szerintem megérdemel egy esélyt mert még sosem volt jobbik a kormány élén! A problémám nagy a cigányterror,folyton beszolnak az utcán,az emberek nagyon meg vannak örülve. Én ugy láttom megérdemel egy esélyt a jobbik is ez igy az igazságos.
(Én nem politizálok csak a saját tisza józan paraszti eszem használom) Nem igazán érdekel fidesz és mszp fanok véleménye, én normális válaszokat várok! ( Akinek meg nem volt része cigányterrorbe ne védje az rossz embereket Űdv!
Jobbiknak ugyanúgy nincs rá megoldása, mint a többi hőbörgőnek se. Az, hogy elszeparáljuk a szerintük cigánynak vélt embereket a gyerekeiktől, az sem éppen megoldás - lévén milyen alapon? Hogyan döntik el, ki cigány, és ki nem? Meg aztán, volt már egy ilyen próbálkozás a történelemben, nem sült el túl jól...
De amúgy miért csak a Jobbik kapjon esélyt? Miért nem az LMP? MIért nem a Munkáspárt, ha már itt tartunk? Vagy miért nem a maradák rakat ilyen-olyan pártocska, független képviselőjelölt? Erre mit mond a józan paraszti eszed? :)
Azért ne kis pártokkal akarjunk már kormányoztatni, akik még arra sem képesek, hogy nagyobb tömegeket állítsanak maguk mellé.
De a kérdésre válaszolva: ugyan én is a Jobbikra fogok szavazni, azonban nem hiszem, hogy reális esély van arra, hogy megnyerje a választásokat, ahhoz túl sok negatív előítélet övezi és mind a bal, mind a jobb oldali sajtó sárdobálásának kedvenc célpontja és akik csak ezekből a forrásokból tájékozódnak (tegyük hozzá, a lakosság legnagyobb része ilyen), azoknak nyilván negatív véleménye alakul ki a pártról és még csak nem is hajlandó elolvasni a programjukat, vagy meghallgatni az egyes párttagok beszédeit, vagy esetleg elmenni egy-egy rendezvényükre.
Mivel ezen a helyzeten nagyon nehéz lesz változtatniuk, különösen a választásokig, így, még egyszer mondom, nem tartom valószínűnek, hogy a Jobbik meg fogja nyerni a választást, viszont ennek ellenére is rájuk fogok szavazni.
Nem fog győzni, mert sok a józanul gondolkodó ember.
Nekik sincs sem a cigány problémára, sem a programjukban szereplő többi kérdésre megvalósítható ötletük.
Elolvastam a programot, nem a médiára hagyatkozom.
Még Vona sem hiszi azt, hogy megtudná őket valósítani.
De választási propagandának nagyon jó.
Nem hinném én se hogy megnyerik. Be fognak jutni. Kire szavazok? Nem tudom ég ponytosan...
De nem a mszp és akikkel együtt kampányol.
NEM.
(Csak az idióták hiszik, hogy nyerni fognak.)
"Azért gondoltam hogy a jobbik nyer meg egyre több ember jobbikos a terror miatt."
Ezt a mondatot légy szíves értelmezd nekünk, mert mi nem tudjuk. A jobbik a terror, esetleg a kormánypárt? Honnan jön a terror? mire gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!