Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik győz ebben az évben?

Jobbik győz ebben az évben?

Figyelt kérdés

Szóval 21 éves vagyok a jobbikra fogok szavazni, szerintem megérdemel egy esélyt mert még sosem volt jobbik a kormány élén! A problémám nagy a cigányterror,folyton beszolnak az utcán,az emberek nagyon meg vannak örülve. Én ugy láttom megérdemel egy esélyt a jobbik is ez igy az igazságos.

(Én nem politizálok csak a saját tisza józan paraszti eszem használom) Nem igazán érdekel fidesz és mszp fanok véleménye, én normális válaszokat várok! ( Akinek meg nem volt része cigányterrorbe ne védje az rossz embereket Űdv!

2014. febr. 10. 01:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Jobbiknak ugyanúgy nincs rá megoldása, mint a többi hőbörgőnek se. Az, hogy elszeparáljuk a szerintük cigánynak vélt embereket a gyerekeiktől, az sem éppen megoldás - lévén milyen alapon? Hogyan döntik el, ki cigány, és ki nem? Meg aztán, volt már egy ilyen próbálkozás a történelemben, nem sült el túl jól...

De amúgy miért csak a Jobbik kapjon esélyt? Miért nem az LMP? MIért nem a Munkáspárt, ha már itt tartunk? Vagy miért nem a maradák rakat ilyen-olyan pártocska, független képviselőjelölt? Erre mit mond a józan paraszti eszed? :)

2014. febr. 10. 06:29
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Azért ne kis pártokkal akarjunk már kormányoztatni, akik még arra sem képesek, hogy nagyobb tömegeket állítsanak maguk mellé.

De a kérdésre válaszolva: ugyan én is a Jobbikra fogok szavazni, azonban nem hiszem, hogy reális esély van arra, hogy megnyerje a választásokat, ahhoz túl sok negatív előítélet övezi és mind a bal, mind a jobb oldali sajtó sárdobálásának kedvenc célpontja és akik csak ezekből a forrásokból tájékozódnak (tegyük hozzá, a lakosság legnagyobb része ilyen), azoknak nyilván negatív véleménye alakul ki a pártról és még csak nem is hajlandó elolvasni a programjukat, vagy meghallgatni az egyes párttagok beszédeit, vagy esetleg elmenni egy-egy rendezvényükre.

Mivel ezen a helyzeten nagyon nehéz lesz változtatniuk, különösen a választásokig, így, még egyszer mondom, nem tartom valószínűnek, hogy a Jobbik meg fogja nyerni a választást, viszont ennek ellenére is rájuk fogok szavazni.

2014. febr. 10. 07:58
 13/20 anonim ***** válasza:
29%

Nem fog győzni, mert sok a józanul gondolkodó ember.

Nekik sincs sem a cigány problémára, sem a programjukban szereplő többi kérdésre megvalósítható ötletük.

Elolvastam a programot, nem a médiára hagyatkozom.

Még Vona sem hiszi azt, hogy megtudná őket valósítani.

De választási propagandának nagyon jó.

2014. febr. 10. 08:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném én se hogy megnyerik. Be fognak jutni. Kire szavazok? Nem tudom ég ponytosan...

De nem a mszp és akikkel együtt kampányol.

2014. febr. 10. 13:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többségét nem terrorizálják a cigányok, mert nem olyan helyen él. Amíg ez így marad, addig nem fog a Jobbik nyerni.
2014. febr. 10. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

NEM.

(Csak az idióták hiszik, hogy nyerni fognak.)

2014. febr. 10. 15:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért gondoltam hogy a jobbik nyer meg egyre több ember jobbikos a terror miatt.
2014. febr. 10. 18:25
 18/20 anonim ***** válasza:
65%

"Azért gondoltam hogy a jobbik nyer meg egyre több ember jobbikos a terror miatt."

Ezt a mondatot légy szíves értelmezd nekünk, mert mi nem tudjuk. A jobbik a terror, esetleg a kormánypárt? Honnan jön a terror? mire gondoltál?

2014. febr. 10. 19:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem érdekel mások véleménye? Jogos,hiszen te már egy sokat tapasztalt ember vagy! És egy jó nagy birka már ebben az éltes korban.
2014. febr. 11. 20:25
 20/20 A kérdező kommentje:
Látszik hogy a helyes válaszok aránya 50 % alatt van :D LOL
2014. febr. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!