A Jobbik összeáll a Fidesszel?
"Az egy dolog, hogy így a választások előtt a
Jobbik elkezdett mérséklődni és kicsit balra
sasszézni..." A Jobbik szimpatizánsainak ez vajon nem tünik kétszínü dolognak?
Biztos, hogy nem.
Szerintetek, hogy férne meg a két párt egymás mellett?
A Fidesz rejtett erőforrásozik meg Isten ajándékozik.
A Jobbik meg nem beszél ilyen finoman az említett két csoportról
Ami Paksot illeti:
A Jobbik egy konstruktív ellenzéki párt.Ez Magyarországon nagyon ritka.
Ha kell Fideszes javaslatot támogat, ha kell a szocikét, LMP javaslatát.Mindegyikre volt már példa.
Nem olyan, mint a Fidesz vagy az MSZP, akiknél így működik:"Ha én csinálom akkor jó, ha a másik csinálja, akkor rossz"
Mért is?
Mert a Paks2-re igennel szavazott?
Ez csak magyar bevett szokás hogyha ellenzék akkor nemmel kell szavazni!
"A Jobbik egy konstruktív ellenzéki párt.Ez Magyarországon nagyon ritka.
Ha kell Fideszes javaslatot támogat, ha kell a szocikét, LMP javaslatát.Mindegyikre volt már példa.
Nem olyan, mint a Fidesz vagy az MSZP, akiknél így működik:"Ha én csinálom akkor jó, ha a másik csinálja, akkor rossz"
A jobbik nem "konstruktív" ellenzéki párt. Egész egyszerűen arról van szó, hogy a fidesz 2/3-a ellenében a világon semmi értelme ellenébe menni a kormánypárt döntéseinek, és ezt a jobbik is belátta már rég.
Ne mosdasd a jobbikat.
Lehetséges.
Egy éve még nem tudtam volna elképzelni róluk ezt a színes, réten szaladgálós baromságot, ami a kampányvideójukon van, most meg tessék, ezzel álltak elő.
Ezek után már nem tudom, hogy miben különböznek a Fidesztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!