Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiszáll a Holokauszt-emlékévbő...

Kiszáll a Holokauszt-emlékévből a Mazsihisz. Jézusom! Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Itt olvastam [link]

2014. febr. 9. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
41%

"Vajon a akik "rohadtul unják", azok tudnak egyebet is 70 évvel ezelõtti a népirtásról, mint azt, hogy rohadtul unják?"

Igen, tudok róla egyebet is. Hobbim a történelem, az emelt történelem érettségim is 90 valahány százalékos lett pár éve.

"Attól tartok, nem ezért fenáll a veszély, hogy megint olyasmire törekednek. És mert ez a veszély valós, bizony szükséges az emekezés."

Oszt kik törekednek rá?

"Ugyanakkor gyalázat az a történelmhamisítás, amit a kormány mûvel. Ezért a MAZSIHISZ-nek teljesen igaza van, hogy olyasmiben nem vesz részt."

Hogy mi a történelmhamisítás? Pl a "Nemzeti Hitvallásnak" az a mondata, hogy "Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének ...", mert "Magyarország még ekkor is önálló állam volt". "

Nem tudom téged mikor tanítottak történelemre, de 1944 márciusában a német hadsereg megszállta Magyarországot.

[link]

Utána pedig az oroszok láncos kutyái voltunk, azt csináltuk amit ők mondtak, miközben orosz csapatok állomásoztak az országban.

2014. febr. 10. 09:15
 12/62 anonim ***** válasza:
92%
ugyanannyi az aktualitása, mint Trianonnak... kronológiai szempontból több is, hiszen később történt
2014. febr. 10. 09:39
 13/62 anonim ***** válasza:
34%
Remélem a kormány megijjed és lemondja azt az emlékművet. Ugyanis bűnronda giccsparádé az egész, mint környéken lakó nem szeretném naponta látni. Az, hogy mit jelképez, nem izgat, de a kinézete ocsmány.
2014. febr. 10. 16:21
 14/62 anonim ***** válasza:
36%

"Kiszáll a Holokauszt-emlékévből a Mazsihisz. Jézusom! Most mi lesz?"

Mint már írtam: a Jézuskától teljesen függetlenül VILÁGBOTRÁNY, mi más?

+++

# 11 tegnap 07:09

"nem kevés magyarral is ugyanezt tették"

Pont arról van szó.

Nem értem, minek az "is", mert akkora rasszizmust nem tételezhetek fel, hogy a deportált és iparszrûen elpusztított magyar zsidókat nem tekinted magyaroknak.

Azt sem értem, hogy a ....ba jön ide a Benes dekrétum ( ami pontosabban Benes dekrétumok )?

( Igaz, miert kellene pont nekem mindent értenem. :( )

"leírtad a nevét, sosem lesz kitörölve"

Beavatlak: egy zsidónak ahhoz a két névhez általában illik ezt hozzátennie. Természetesen a kitörlés nem az internere, winyóra, vagy holmi papírfecnire vonatkozik.

Ez kérés az Örökkévalótól - áldott Õ - hogy törölje a nagy könyvébõl. Nem kellett tudnod, nem annyira közismeret, de talán nem meglepõ.

Abbn talán igazad lehet, hogy ma már felesleges ezt odaírnom, mert - ha elõbb nem, amit kétlek - a tárgyalás során is soxor elmondták és hiszem, hogy az Örökkévaló - áldott Õ - már az elsõt meghallgatta.

"amit az einsatzgruppe kicsiben, a táborok nagyban csináltak (nem csak zsidókkal) az minden normális emberben visszatetszést kelt"

"visszatetszést " ????????????

hitler ( legyen a neve átkozott és örökre kitörölve ) és teljesítmény ???

Attól tartok, szükséged lenne olyasmire, hogy "A magyar nyelv értemezõ szótára". Kapható, de sok minden található a neten is.

+++

# 12 tegnap 09:15

"emelt történelem érettségim is 90 valahány százalékos lett pár éve. "

Ezt összevetve azzal amit a tárgyról írtál jól szemlélteti, miért nincs egyetlen magyarországi egyetem sem az elsõ 500 között.

"Oszt kik törekednek rá? "

Akik ilyen kérdéseket tesznek fel és hozzá történelmet hamisítanak. És akik hasonloan gondolkodnak, amíg egyszer valaki azt mondja, hogy akinek olyan színû a haja vagy a cipõje, mint a tied, annak nincsenek emberi jogai ( az élethez valót is beleértve ).

"1944 márciusában a német hadsereg megszállta Magyarországot."

Miért tõlem kérded, mikor tanítottak történelemre, miért nem eichmanntól ( legyen a neve átkozott és örökre kitörölve ) ?

Ugyanis nem én mondtam, hanem, mint írtam, õ mondta 1956-ban Argentinában egy exnáci holland újságírónak adott interjúban, hogy

"Végülis Magyarország még ekkor is önálló állam volt ..." -mint az elõzõ válaszomban írtam ( forrásmegjelöléssel, mivel nem vayok köztársasági elnök és hívatkozásokkal ( linkekkel )).

Vagy gondolod, hogy az általd felfedezett tényrõl õ ( legyen a neve átkozott és örökre kitörölve ) csakugyan nem tudott?

Mint tudjuk, Roosevelt amerikai elnök távirtának hatására Horthy végül rászánta magát a deportálások leállítására, és mi történt? SEMMI. Elutazott eichmann ( legyen a neve átkozott és örökre kitörölve ). A német hadsereg által megszállt Magyarországban. Pont ugyanaz történt volna, ha korábban teszi.

2014. febr. 11. 02:47
 15/62 sni ***** válasza:
14%
Ha meg ennyire nem szereted ezt az országot, menjél haza köpködni, itt nincs rád szükség!!!
2014. febr. 11. 09:03
 16/62 anonim ***** válasza:
64%

02:47

Mutass bármilyen írásos bizonyítékot, hogy mit mondott Eichmann. Másrészt meg tök érthetetlen az írásod.

2014. febr. 11. 11:40
 17/62 anonim ***** válasza:
33%

"egy zsidó engem ne tanítson magyar nyelvre!"

Csak nem vagy rasszista!?

Mert ha igen, hát egy rasszista nekem ne akarja megmondani, kit mire taníthatok, kit mire nem!

"Ha meg ennyire nem szereted ezt az országot"

Pont, hogy szeretem, ellentétben Veled és a Hozzád hasonlókkal. Szerencs, hogy azért elég kevesen vagytok, másképp tényleg el ellene mennem a másik Hazámba. Mert nekem Ez is Hazám, meg Izrael is. Ellentétben veled, akinek ez se, mert csak rongálod, gyalázod.

"Mutass bármilyen írásos bizonyítékot, hogy mit mondott Eichmann"

# 10 tegnapelőtt 06:10 -ben megadtam a hívatkozásokat, nézd meg! A m. fordítás az ottanin kívül: [link]

"Másrészt meg tök érthetetlen az írásod."

Számodra. Hát ez az!

2014. febr. 12. 05:33
 18/62 anonim ***** válasza:
39%

Francba, ezeket a zagyvaságokat észre se vettem:

"megszüntetném a holokauszt után járó állami kifizetéseket ... csak annak hagynám meg, aki még életben van azok közül, akik ténylegesen ott voltak, és túlélték!"

Csak azok kapják eddig is.

"az 50 éves országotokkal"

Országukkal? Most mirõl beszélsz? Szerinted Magyarország 50 éves?

2014. febr. 12. 05:43
 19/62 sni ***** válasza:
Izrael, te beteg... :)És valóban, még azok is kapják, akik már nem is élnek magyarországon, de azért a leszármazottaiknak is követelik! A legújabb pofátlanság, hogy már az amerikai zsidó szervezet (AJC) is meg akarja mondani a mi kormányunknak, hogy mit csináljon, ahelyett, hogy azzal foglalkoznának, hogyan nyúlták le az itteniek az általuk küldött pár dollárocskát a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga felújítására, amit akkor nem valósítottak meg! :)
2014. febr. 12. 07:48
 20/62 anonim ***** válasza:
33%

Ja bocs, Országukkal-t írtam, kimaradt az n, szóval OrszáguNkkal?

Merthogy a mi országunk, nekünk, magyar zsidóknak a Hazánk, a Szülõhazánk Magyarország. Igaz,Izrael is a Hazánk. Naés! Ha más magyaroknak lehet a Hazája Magyarország is mag románia is, másoknak Magyarország is meg Szerbia is, akkor nekünk miért ne lehetne Magyarország is, meg Izrael is?

"Izrael"

Mit akarsz tõle? Izrael Államot ( Királyságot ) ie 1020 körül alapították, több, mint 3000 éve ( amikor Sault, az elsõ királyt felkenték ). Amúgy, a honfoglalás ( arárcsak a magyaroknál ) évszázadokkal korábban történt. Persze, a Magyarokénál 2000 évvel korábban. :)

"a leszármazottaiknak is "

Már megint ez a pimasz, pofátlan rasszizmus!

Ha a volt nyilas gyilkosnak a Németországban, vagy Délamerikában élõ unokája kapja, mert a nagyapapát ( teljes joggal ) felakasztották, akkor a zsidó unokájának, akinek a nagypapáját elõször teljesen kirabolták ( a törvény erejével ) majd ártatlanul meggyilkolták, miert ne járna ( b+! )?

( kirabolták: "3.840/1944. ME számú rendelet

a zsidók vagyonáról

A m. kir. minisztérium a következőket rendeli:

/. A zsidók vagyonának az államra átszállása

1. § (1) A zsidók minden vagyona a nemzet vagyonaként az államra száll át." - [link] )

"AJC"

egy náci az AJC-t ne tanítsa arra, hogy mi a dolga!

2014. febr. 12. 08:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!