A magyar társadalom miért ennyire liberális?
Figyelt kérdés
Teljes körű elvtelenség, szabadelvűség uralkodik.
Mindenki azt csinál, amit akar, ameddig azzal nem árt másoknak. Persze azt ők döntik el, hogy mi árt másoknak és mi nem...
Undorító fertő!
Mikor jön el végre az idő, hogy becsületes emberek éljenek és irányítsanak az országban, akik nem lopnak, nem csalnak, nem hazudnak és betiltanak mindenféle ocsmánykodást, tisztességes viselkedésre nevelik az embereket, akik maguktól sajnos csak az állat szintig képesek eljutni?
Mikor köszönt be a fejlődés, az elvek és a kultúra időszaka, amire már oly régóta várunk?
2014. febr. 8. 13:11
51/51 anonim válasza:
Az a baj a magad fajtával hogy fekete-fehérben látják a világot. Nem a liberalizmussal van a gond hanem azzal, hogy visszaélnek vele. Sok dolgot csak azért vet meg a buta átlagember, mert gyerekkorától kezdve azt magyarázták be neki. Az erkölcs egy nagyon viszonylagos fogalom mert ha nem tűnne fel, a globalizációig ez minden társadalomban eltérő volt. Persze nem mondom hogy ezeken a gusztustalan, magamutogató ocsmány k***on, a melegfelvonulásokon és egyebeken nem jogos felháborodni és azt sem állítom, hogy a liberalizmus a fejlődést támogatja de igenis szép megközelítése lenne az életnek, ha mindenki azt tenné, amit akar, ameddig másoknak nem árt vele, a baj ott kezdődik, hogy rengetegen ezt felhasználják a beteges feltűnési viszketegségük megnyilvánulására. Példának okáért én is megvetem ezeket a hajtűdobáló, affektáló díszb*kat és a transzvesztitizmust se tartom egy mentálisan helyénvaló dolognak, viszont a homoszexualitás önmagában miért lenne baj? Szerintem az ember egyik legtermészetesebb jogának a szabad párválasztás kéne hogy legyen. Mit számít, hogy milyen nemű az illető, akit szeretsz ha őszintén szeretitek egymást? Szerintem például ésszerű az, hogy egy férfit éppen a másik férfiassága vonz. Hiszen hasonló, mint ő, könnyebben értik egymást és egyszerre tudnak haverok és társak lenni. Szerintetek a katonaságban például nem fordult elő ilyen (különösen az ókorban)? Amikor egymásra vannak utalva és a bajtársiasság esetleg szerelemmé bővül? Szerintem ez lenne a homoszexualitás magja, legalábbis férfiak között. Nyilván egy nő is tud hű és odaadó lenni, sőt a nőkben tényleg van vlmi, amivel olyan aranyosnak tűnnek a hülyeségeik ellenére. Szóval mindkettő érthető és elfogadható. A homoszexualitásnál a testvéri hasonlóság és a bajtársias kapcsolatforma, a heteroszexualitásnál meg éppen hogy a különbözőség édes titokzatossága. Az én toleranciám a rózsaszín ruhában járkáló, -csi végződésű szavakat használó, szándékosan figyelemfelkeltő nyomorékoknál áll meg. Mert amennyire természetes a homoszexualitás, ugyanannyira természetellenes ha vlki másmilyen neműnek érzi magát mint amilyen testbe a Nagy Muter teremtette. Hát, ezt azt'szem kiveséztük XDD Még annyit, hogy saját magaddal törődj, ne pedig mások hülyeségeivel! Inkább csak röhögj rajta mekkora gyökerek és sz*****d le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!