A magyar társadalom miért ennyire liberális?
Teljes körű elvtelenség, szabadelvűség uralkodik.
Mindenki azt csinál, amit akar, ameddig azzal nem árt másoknak. Persze azt ők döntik el, hogy mi árt másoknak és mi nem...
Undorító fertő!
Mikor jön el végre az idő, hogy becsületes emberek éljenek és irányítsanak az országban, akik nem lopnak, nem csalnak, nem hazudnak és betiltanak mindenféle ocsmánykodást, tisztességes viselkedésre nevelik az embereket, akik maguktól sajnos csak az állat szintig képesek eljutni?
Mikor köszönt be a fejlődés, az elvek és a kultúra időszaka, amire már oly régóta várunk?
"Te, aki így beszélsz, miből gondolod, hogy te vagy az erkölcsi nonplusultra? Mégis honnan ez a gőg?"
Mondjuk onnan, hogy én tisztességes ember vagyok és nem ilyen aljanép.
13.44
ne haragudj, de ahogy beszélsz, ahogy fröcsögsz ismeretlen emberekről... én épp ilyennek képzelem az "alja népet"
Utálom amikor vki elkezd beszélni itt h milyen erkölcstelenek az emberek ő pedig milyen tisztességes erkölcsös ember. Hát azokról akik így gondolkodnak én nekem az a véleményem h nem tudnak élni, aki már egy kicsit is jól érzi magát, szeret bulizni azokat már le szóljátok h milyen erkölcstelenek stb. azért mert lehet ti nektek csak annyi az életetek h otthon kockultok vagy vmi.
A videóban szereplők fiatalok akik buliznak 21. században élünk nem pedig a nagy keresztény erkölcsű világban. Az élet nem az erkölcsökről szól hanem arról h élvezd. Aki pedig nem tudja élvezni az életét ne akarja már más életét is szarrá tenni.
Igen, pontosan erről beszéltem.
Jólétet akartok és rendezett társadalmat, amikor semmi bajotok nincs azzal, hogy az emberek spermában és hányásban úszkálnak mindenféle partikon, lopnak, csalnak, hazudnak, vonyítoznak, mint valami állat és élik az életet, amit a való világ 26-ban látnak.
A magyar társadalom egy merő paradoxon és pont ezért nem juthat sehova, csakis a pusztulásba.
Lassan mehetünk vissza a fákra és dobálhatjuk egymást a saját ürülékünkkel, miközben hangosan vísítunk majd a másikra az ínyünket mutogatva, mint a csimpánzok. Ja persze, mi ezt majd színes rucikákban fogjuk majd csinálni és az tökéletes és felemelő lesz, amolyan bulinak és partizgatásnak fog majd számítani. Remek. :))
14.15
te voltál valaha bulizni?
se spermában se hányásban nem fetreng a többség. részegek meg régen is voltak. sőt, most meg fogsz döbbenni, de szex is volt.
a lopás csalás hazudás az melyik definíció alapján liberális cselekvés? és többet lopnak most mint kétszáz éve?
én még sehol sem láttam embereket, akik úgy élnének mint a valóvilágban. mégis mit jelent ez?
"te voltál valaha bulizni?"
Hogyne lettem volna. Körülbelül életemben 6-7-szer voltam már ilyen helyeken.
Üvölt a zene, hogy semmit nem hallani tőle, még a saját hangomat sem, hiába ordítok és mindenfelé kikent nők és felzselézett hajú vadbarmok szaladgálnak.
Erre semmi szüksége nincs a világnak. Magyarország sajnos beleesett ebbe a hálóba, de meg kell menteni, hogy szebb élet köszöntsön be ránk és végre a fiatal és aktív korosztály rendes életet éljen. Legyen hűségük, becsületük és tartásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!