Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar társadalom miért...

A magyar társadalom miért ennyire liberális?

Figyelt kérdés

Teljes körű elvtelenség, szabadelvűség uralkodik.

Mindenki azt csinál, amit akar, ameddig azzal nem árt másoknak. Persze azt ők döntik el, hogy mi árt másoknak és mi nem...

[link]

Undorító fertő!

Mikor jön el végre az idő, hogy becsületes emberek éljenek és irányítsanak az országban, akik nem lopnak, nem csalnak, nem hazudnak és betiltanak mindenféle ocsmánykodást, tisztességes viselkedésre nevelik az embereket, akik maguktól sajnos csak az állat szintig képesek eljutni?

Mikor köszönt be a fejlődés, az elvek és a kultúra időszaka, amire már oly régóta várunk?

2014. febr. 8. 13:11
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
25%
Tetro Jó pár hozzáoszlásodat olvastam és meggyőződésem, hogy a hozzáhasonló keményvonalas neoliberálisok ellen védekezni kell. Kártékonyak vagytok az országra nézve.
2014. febr. 8. 16:01
 32/51 tetro ***** válasza:
72%

16.01

mondanám, hogy én is a tiédet, de a nagy védekezésben egy nicknevet sem mersz felvállalni... amúgy mitől is lettem neoliberális? :) melyik hozzászólásaim alapján?

2014. febr. 8. 16:08
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező olyan, mint a lebukott pedofil papok. Erkölcsről, romlott emberekről prédikálnak, de valamiért mégis elkövetik azokat a bűnöket... Biztos én vagyok a balf.sz, de viszonylag liberális létemre én soha sem használtam fel "más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre". (Az idézet a hatályos Büntető Törvénykönyvből származik)
2014. febr. 8. 16:14
 34/51 ConnectCare ***** válasza:
100%

Ma Magyarországon bárki bármilyen sportot szabadon ūzhet, e téren teljes a liberalizmus, mégis rengeteg ember van, aki max a távkapcsolót emelgeti. De legalább a szabadság megvan aktív életet élni mindenkinek.

A liberális társadalomban kb. ugyanez lehet. Mindenki szabadon fetrenghet bármiben, de a lakosság többsége mégsem fogja ezt tenni. De ha egyszer-egyszer besikerül egy durvább buli, nem vihet el a rendōr, mert szabadon fetrenghetsz bármiben. És mivel sitten másnaposan lenni rossz, a "szabadon fetrengés joga" neked is jó!

2014. febr. 8. 17:39
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, valamikor nekem is hasonló volt a gondolkodásmódom. De ma már úgy vélem, mindenkinek joga van úgy élni, úgy zülleni és úgy tönkretenni magát, ahogy akarja. Engem is rohadtul zavarna, ha valami önjelölt prédikátor bele akarna dumálni az életembe. Én sem pofázok bele másokéba.
2014. febr. 8. 18:13
 36/51 anonim ***** válasza:
59%
Nem liberális, mert nem igazán alakult ki nálunk a nyugati értelemben vett polgárság. Itt feudalizmus volt, van és lesz (lásd az új nagybirtokrendszer kialakítását). Ja, és mindettől megszakad a szívem - de ez csak a személyes vonal. A mienk (kis kihagyásokkal) világ életében lúzer nemzet volt, és az is marad - hála ezeknek a férgeknek, akik pillanatnyilag az országot vezetik.
2014. febr. 8. 19:31
 37/51 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van sajnos tényleg ilyen nemzet vagyunk. A politikusok pedig nem más mint egy tükör ami tényleg vissza mutatja h milyen is a magyar.
2014. febr. 8. 20:44
 38/51 anonim ***** válasza:
93%
a kérdező falusi
2014. febr. 8. 21:08
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, milyen alapon szólsz bele, én hogyan élek?

milyen alapon gondolod úgy hogy a te életmódod jobb mint az enyém?

a te istened jobb mint az enyém?

mi vagy te? egy önjelölt vátesz?

2014. febr. 8. 21:13
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

"dobálhatjuk az ürülékunket"

kérdező te egy megkeseredett nyomorult ember vagy, aki másokat okol a saját nyomora miatt

savanyú a szőlő, kérdező?

2014. febr. 8. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!