A magyar társadalom miért ennyire liberális?
Teljes körű elvtelenség, szabadelvűség uralkodik.
Mindenki azt csinál, amit akar, ameddig azzal nem árt másoknak. Persze azt ők döntik el, hogy mi árt másoknak és mi nem...
Undorító fertő!
Mikor jön el végre az idő, hogy becsületes emberek éljenek és irányítsanak az országban, akik nem lopnak, nem csalnak, nem hazudnak és betiltanak mindenféle ocsmánykodást, tisztességes viselkedésre nevelik az embereket, akik maguktól sajnos csak az állat szintig képesek eljutni?
Mikor köszönt be a fejlődés, az elvek és a kultúra időszaka, amire már oly régóta várunk?
16.01
mondanám, hogy én is a tiédet, de a nagy védekezésben egy nicknevet sem mersz felvállalni... amúgy mitől is lettem neoliberális? :) melyik hozzászólásaim alapján?
Ma Magyarországon bárki bármilyen sportot szabadon ūzhet, e téren teljes a liberalizmus, mégis rengeteg ember van, aki max a távkapcsolót emelgeti. De legalább a szabadság megvan aktív életet élni mindenkinek.
A liberális társadalomban kb. ugyanez lehet. Mindenki szabadon fetrenghet bármiben, de a lakosság többsége mégsem fogja ezt tenni. De ha egyszer-egyszer besikerül egy durvább buli, nem vihet el a rendōr, mert szabadon fetrenghetsz bármiben. És mivel sitten másnaposan lenni rossz, a "szabadon fetrengés joga" neked is jó!
kérdező, milyen alapon szólsz bele, én hogyan élek?
milyen alapon gondolod úgy hogy a te életmódod jobb mint az enyém?
a te istened jobb mint az enyém?
mi vagy te? egy önjelölt vátesz?
"dobálhatjuk az ürülékunket"
kérdező te egy megkeseredett nyomorult ember vagy, aki másokat okol a saját nyomora miatt
savanyú a szőlő, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!