A Fidesz is a nagytőke kegyeit keresi?
Sajnos ha ezen az úton megyünk tovább az csak újabb IMF hiteleket jelent, és nem a gazdaság átstrukturálását. Az pedig végzetes lesz, bár mit is mond a Fidesz.
A fidesz a kisembereket támogatja,nem a vállalkozókat
A Fidesz? Ne röhögtess!
A Fidesz soha nem támogatta a bérből-fizetésből élőket.
Most sem azokat támogatja csak azzal kampányol.
Az adócsökkentés, önmagában 1 új munkahelyet nem eredményez csak a közepes és nagy vállalkozókat gazdagítja. Te mint alkalmazott 1FT sem fogysz látni belőle.
Emlékezz a 2000es 2. költségvetésükre, mivel az első az 2éves volt!
Úgy csökkentettek adót hogy a marginális kulcsokkal el is vették és csak a középosztály jár jól, annak is a felsőszéle. Ne remélj barátom!
"A Fidesz a kisembereket támogatja"
Ez is jó vicc. Legfeljebb szóban, amióta ellenzékben van. Amikor kormányon voltak, valahogyan csak a polgárok jutottak az eszükbe (polgár = jól kereső középosztálybeli, 3 gyerekkel, 4 kerékkel és 5 szobával), a minimálbéren élőkről, a munkanélküliekről és a kisnyugdíjasokról nagyon elfeledkeztek...
Ez az emberek, fogjunk össze a tőke hatalma ellen, ahogy már Marx, és Lenin is megmondta, éljen a kommunizmus!!
Ez az emberek, fogjunk össze a tőke hatalma ellen, ahogy már Marx, és Lenin is megmondta, éljen a kommunizmus!!
Te beteg vagy!
Ki beszélt a tőke ellen, de a globális és multi tőke, kinek hiányzik? Több kárt csinál mint hasznot!
Neked milyen hasznot hozott? Vagy a környezetednek? Vagy nem látszik eléggé az országon hogy észre vedd?
"Te beteg vagy!
Ki beszélt a tőke ellen, de a globális és multi tőke, kinek hiányzik? Több kárt csinál mint hasznot!
Neked milyen hasznot hozott? Vagy a környezetednek? Vagy nem látszik eléggé az országon hogy észre vedd?
" Dehát kedves elvtársam, én is épp ezt mondom, hogy elég abból, hogy a tőke kizsákmányolja a munkásosztályt! Tegyünk ellene, kergessük el a tőkéseket, a kulákokat, és biztosítsunk jobblétet a munkásosztálynak, és a parasztságnak!
"Dehát kedves elvtársam, én is épp ezt mondom, hogy elég abból, hogy a tőke kizsákmányolja a munkásosztályt! Tegyünk ellene, kergessük el a tőkéseket, a kulákokat, és biztosítsunk jobblétet a munkásosztálynak, és a parasztságnak!"
Betegek vagytok a kommunizmus tette tönkre az országot a 40 év alatt mennyivel jobb ha egy diktatura zsákmányol ki amit tanulatlan, befolyásolható, "munkások" irányítanak, leszoktatnak a gondolkodásrol csak az ilyen üres frázisokatmondogatjátok h kizsákmányol a tőke, persze h ezt teszi mert engedjük.
Amúgy nem értem miért most sírjátok vissza a kommunizmust amikor már 8 éve az van mszmp utódpártja irányít, láthatjuk mire jutottunk vele.
A kérdésre válaszolva a fidesz nem a nagytőke kegyeit keresi. IMf hitelre meg persze h lesz szügság bármeik párt is nyer nem tudna annélkül tennni semmit csak az a nem mindegy hogy mire és hogyan használják fel az ország pítésére vagy a leépítésére.
21:44: Könnyesre nevettem magam az ironikus válaszodon (remélem ironikus, mert akkor magam a tökély!)
Aki nem érti, annak meg már úgyis mind1.
Előre elvtársak!
21:20: Ok, 99% biztos voltam benne, de így már 100%. :D
Halálra nevettem magam! Még1x kösz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!