Jobban élünk, mint 90-előtt?
Relatív.
A 80-as években nőttem föl.A szüleim mindketten dolgoztak,apám másodállásban is.Volt egy -OTP hitelre vett-
2 szobás panelunk,és egy rozzant Trabantunk.Gyakorlatilag ennyi.Egy ütött,kopott Szovjet kerékpárom volt,bármit szerettem volna,mindenre az volt a válasz"Fiam sajnos nincs rá pénz"Nyáron el tudtunk menni egy hétre vmi lepukkant vállalati "nyaralóba",persze gyerekként nagy élményként éli ezt meg az ember,mikor kiszakad a 4 fal közül.Aztán ,hogy ezt jólétnek értékeli e vki döntse el maga.
Most felnőttként van munkahelyem,van saját ingatlanom,van egy 15 éves használt autóm,"nyaralni" is el tudok menni
olyan szinvonalon mint akkor.Én semmivel nem érzem,hogy,akkoriban egy szikrával is jobblét lett volna.
Akinek ékezethiánya van, az abból következik, hogy a windowsra nincs betöltve a magyar kód. A nyugati országokban erre nincs szükség.
Módosítanám a kérdést. Az itthon élők közül, van aki jobban él, mint a 90-es évek előtt?
Mi nem.
Akkor volt munkahely és még mellette lehetett maszekolni.
Most csak a közmunka az opció.
A többség mindenképpen!
Ez csak egy hangulatcsináló kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!