1/6 anonim válasza:
Nagy francokat! Ugyanazt a melót csinálom kb 5 éve ugyan annyit keresek mint 4 évvel ezelőtt az 1. évembe kevés volt a pénz. 1-1,5 évvel ezelőtt még megtudtam normálisan élni a fizumból telt kajára telt ruhára telt a számlákra, Most fél éve költöztünk össze a barátnőmmel és már 2 fizuból alig bírunk megélni. Ha most ezt az oldalt veszem alapul akkor hagyjuk mert itt az számít hogy az emberek hogy tudnak megélni.
2/6 anonim válasza:
Nagyon igyekszem, mégsem sikerül jobban élnem.Sőt!
3/6 anonim válasza:
mi sem természetesebb elvégre Orbán Viktor azt mondta "egymillió munkahelyet teremtünk" na ha továbbra is így haladunk tényleg csak egymillió lesz.
4/6 anonim válasza:
külföldi vagyok, nem anyaországi. lehet, hogy nem éltek jobban, de nehogy azt gondoljátok, hogy a fidesz, jobbik, mszp, lmp vagy a gyurcsány fogja megoldani a gondjaitokat
5/6 anonim válasza:
Én sokkal jobban élek, mint két éve, ezt félig-meddig Orbánnak köszönhetem: inkább kiköltöztem Németországba, ahol nyugodtabb az élet.
(Figyelem, irónia volt!)
6/6 anonim válasza:
Kedves csefy,
megkérdezhetem, hol élsz?
A saját dolgaimat, életemet mindig magam oldom meg.Azt viszont nem szeretem, mikor alaposan turkálnak a zsebemben.
Okot mindig találnak erre, de ha ez nem jó, akkor ennek az ellenkezője az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!