Miért van az hogy a pártok nem mondják meg egyértelműen hogy milyen réteget akarnak előnybe hozni a megválasztásuk után? Kire szavazol és szerinted kit fog a választottad támogatni?
Én ezt is megértem, de senki nem ad választ arra pld hogy az adósság csapdából hogy lehetne kitörni!
Amíg ez nincs napirenden addig miről beszélnek?
A Jobbik programjabol:
Nagyüzemi, iparszerű mezőgazdasági termelés helyett családi gazdaságokat! Egy
szűk elit profithajszolása helyett emberhez méltó életet a gazdák, a falusi emberek
tömegeinek! A cél nem a minél nagyobb profit elérése, hanem a falu megmaradása,
a falusi emberek számára a megélhetés, méltóság, életcél biztosítása.
A középpontban nem a pénz és a profit, hanem a dolgozó ember áll. A munkát végző
ember nem profittermelő eszköz, hanem méltósággal rendelkező személy.
Nagyüzemi, iparszerű mezőgazdasági termelés helyett családi gazdaságokat
Ez igaz csak nem helyett, hanem melett!
"Ez igaz csak nem helyett, hanem melett!"
Igen. Ugy jobb lenne.
"Én ezt is megértem, de senki nem ad választ arra pld hogy az adósság csapdából hogy lehetne kitörni!"
A 90-es évek második felében kitörtünk belőle, szóval le vagy maradva egy-két brosúrával.
Nem kell visszamenni, és lehet csak a legújabb technológiával dolgozni, nagyon keveseknek.
De akkor nem kell háborogni a magas adók miatt, mert azt a sok munkanélkülit valakinek el kell tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!