A zmszp képtelen elviselni hogy nem ők vannak hatalmon?
Figyelt kérdés
direkt irtam így.
A forint pl azert olyan gyenge most mert mennek ki külföldre a pajtikhoz, hogy minél jobban nyomjak felfelé a ft-ot, mivel tisztességes úton képtelenek leváltani a fideszt. Így megy a manipulálás, mutogatás, hazudozás, és a cimborák segítsége külföldről h hatalomra kerüljenek és még jobban kiszolgálják az országot....
Akik nagyon nem tudták elviselni h nincsenek hatalmon,azok az első adandó alkalommal saját arculatukra formáltak mindent és minden fontos pozícióba kirobbanthatatlanul bebetonozták az embereiket. Így sok bajuk ellenzékben sem lehet.
2014. febr. 6. 19:45
12/17 anonim válasza:
Jaj, utolsó, ezt a kérdező így nem érti meg. Le kell írni, hogy a Fideszre gondolsz...
2014. febr. 6. 20:47
13/17 anonim válasza:
Kedves kérdező! Aki k..rvára nem tudta elviselni,hogy nincs hatalmon,az az orbán haverod volt. Jogos az utolsó észrevétel,lehet hogy név nélkül nem értetted meg kiről beszéltem!
2014. febr. 8. 09:04
14/17 anonim válasza:
A te haverod és az ő haverja. Ennyi haverja van? Majd a választásoknál meglátjuk. lehet az ország kétharmada is mind a haverja lesz. Legyen.
2014. febr. 9. 02:12
15/17 anonim válasza:
Tőlem lehet. Nem csak én viselem a következményeket.
2014. febr. 10. 16:17
16/17 anonim válasza:
Az emberek pozitív következményeket, a nagytőke negatívokat.
Azért prüszkölnek megint Brüsszelben (pl. az államilag korlátozott energia árakkal szemben), a multik extra profitja mellett, mert már több országban is elveszik a haszon egy részét a multiktól, hogy a saját ország fejlődésére fordítsák annak a mulikat súlytó adóként kezelt részét.
Lassan majd rájönnek, hogy ők mennek rossz irányba "az autópályán" és mi haladunk többen előre a saját ország fejlesztésének útján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!