Valamilyen JÓ HÍRRŐL be tudtok számolni? Érzékelhetően jobb lett az élet amióta a Fidesz van hatalmon?
Jó hírről?
Igen, Orbán Viktor jobban él, mint 4 éve...
Ez azért jó hír, nem? :D
Van, de sajnos nem számomra. Viszont felújították az utakat és a templomot ott, ahol egy bizonyos nőszemély férjhez ment. Egy bizonyos községben kisvasút, stadion, szálloda épül.
Egy bizonyos rendőrtiszt havi 9 millióval többet keres az egykulcsos adónak köszönhetően.
Amit én érzékelek, az nem biztos, hogy a te érzékszerveiddel is ugyanolyannak tűnik. Nekem például az az élet jobb, ahol kevesebb a hazugság, ahol az igazi érték állandó és nem szubjektív, ahol biztos vagyok abban, amit reálisan eltervezek ma, az kivitelezhető holnap. Amit tapasztalok, hogy ezekben a dolgokban kizárólag magamra számíthatok, az állam nem értem, hanem ellenem dolgozik, de az ellenkezőjét hazudja a szemembe.
Egyetlen jó hírről tudok, ami objektív: néhány hónap múlva választások lesznek.
Igen,sokkal jobb,mert szét lophattam az agyamat,tovább gyarapíthattam a már meglévő milliárdjaimat!
Rabszolgáljatok tovább!
Sajnos nemélünk jobban mint a Bajnai kormányzása idején. Sőt! a sok új adó miatt egyre kevesebb jut szinte mindenre mióta az orbánkormány van hatalmon.
Sajnos kinlódnak gyötrődnek egyhejben toporognak. elvesztegettek négy évet a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!