Meddig lesz még válság? Lesz jobb valaha az élet Magyarországon?
Addig van válság, amíg lehet a zavarosban halászni.
Néhányaknak nagyon jól jön ez az elégedetlenség, gazdasági pangás...
Páran meggazdagodnak közben.
A mi bőrünkön.
Sokan azt állítják (itthon élők) hogy kint sem jó, nincs munka, kevés a pénz, ott is munkanélküliség van.Én erről sokat nem tudok sokat.Van néhány ismerősöm kint, ők nem nagyon panaszkodnak, de lehet csak nem akarnak lehúzni.nem tudom.Szerinted nem nyomorognak, vagy idővel nem fognak?
Te mit gondolsz erről?
Ha már szóba hoztad a kivándorlókat, ajánlom, hogy nézz fel a Határátkelő blogra. Lapozz át néhány posztot, és számold meg, hányan vándoroltak ki a nyomorba. Szerintem nagy részüket nem az tartja kint, hogy nincs pénzük egy Ferihegyre szóló fapados repjegyre sem.
Egyébként valaha biztos lesz jobb, de azért ehhez mi kellünk. Emberek. Hogy abbahagyjuk végre a folytonos panaszkodást, hogy nincs munka vagy kevés a fizu, és mindent megtenni azért, hogy ez változzon. De tényleg mindent. Alaposabb keresés, önképzés, miegymás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!