Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik mellett tényleg az a...

A Jobbik mellett tényleg az a legnagyobb érv a saját támogatóik körében, hogy ők még nem voltak hatalmon?

Figyelt kérdés

Tehát nem csináltak semmit, a semmit meg nehéz elrontani?...

Vagy ha tévedek és rosszul láttam az ilyen érveléseket tízszámmal a többi kérdésnél, akkor légyszíves világosítsatok fel.

2013. okt. 5. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Nem ez a legnagyobb érve mellette.
2013. okt. 5. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
A másik nagy "érv" mellettük az, hogy a Jobbik majd újra felvirágoztatja az országot, mindenkinek lesz munkája, mindenkit elszámoltatnak, mi leszünk Európa legerősebb országa, öröm lesz itt élni, stb. Kb. mint ahogy Jehova tanúi a feltámadást elképzelik a 144 ezer "elpecsételt" számára :))))
2013. okt. 5. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

A legnagyobb érv mellette talán, hogy kezdene valamit a bűnözéssel.

És nem kellene rettegnie sok embernek.

Fidesz "2 hét alatt rendet tettünk" rendcsinálási "reformját" már ismerjük.

Az MSZP , Bajnai szintén nagy nulla, még nyíltan állást is foglalnak a pozitív diszkrimináció ellen.

Sőt Bajnai még jobban leépítené a rendőrséget, ahogy egyszer olvastam a Facebook oldalán.

2013. okt. 5. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
31%
pozitív diszkrimináció mellett****
2013. okt. 5. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Meg az, hogy el akarják tüntetni a cigányokat. Mit gondolsz, a rasszizmuson kívül miért szavazna rájuk bárki? A teljes érvrendszerüket rasszista és homofób alapokra építették fel.
2013. okt. 5. 18:04
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Valóban a Jobbik egyik fő érve a rend. Azt elfelejtik megemlíteni, hogyan valósítják meg. Mert ugye "felkérjük tisztelt ügyfeleinket, viselkedjenek rendesen, mellőzzék a bűnözést" formájában nem megy. Parancsra se. Lövetésre se (nem beszélve a következményeiről). Hatalmas "rendőrséggel" "csendőrséggel" - játék a nevekkel - szintén nem. Ki nem mondják, de ilyeneket lehet kivakarni a szövegekből.

No de akkor mivel? Munkahellyel? Munkával? A Fidesznek nem jött össze. Oktatással? Sok idő. Ők viszont "hathatósak". Ugyan árulja el valaki, hogyan.

Mondani bármit lehet. Csak ne tegyük hozzá, hogy megvalósítjuk, mert ahhoz már feltételek is kellenek. Hát lássuk.

2013. okt. 5. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Igen, vagyis mindig ezzel jönnek.

Én részemről semmivel nem hitelesebbek mint a többi párt. Lényegében a szavazótábora nagy részét a buz.zással és cigányozással nyerte meg. Akik csak ennyire képese azokat még egy pénztár mögé sem ültetném nem, hogy egy ország élére.

2013. okt. 5. 20:24
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ez egy elég jó érv, és ezt úgy mondom, hogy én speciel nem vagyok Jobbikos.
2013. okt. 5. 23:37
 9/13 anonim ***** válasza:

A kétfarkú kutya párt se volt még hatalmon ez érv melletük...?

Kicsit haszáld már az agyad.

2013. okt. 6. 01:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy ennyi lehet-e, de azt könnyebb felsorolni mik az ellenérvek a többinél.
2013. okt. 6. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!