A Jobbik mellett tényleg az a legnagyobb érv a saját támogatóik körében, hogy ők még nem voltak hatalmon?
Tehát nem csináltak semmit, a semmit meg nehéz elrontani?...
Vagy ha tévedek és rosszul láttam az ilyen érveléseket tízszámmal a többi kérdésnél, akkor légyszíves világosítsatok fel.
A legnagyobb érv mellette talán, hogy kezdene valamit a bűnözéssel.
És nem kellene rettegnie sok embernek.
Fidesz "2 hét alatt rendet tettünk" rendcsinálási "reformját" már ismerjük.
Az MSZP , Bajnai szintén nagy nulla, még nyíltan állást is foglalnak a pozitív diszkrimináció ellen.
Sőt Bajnai még jobban leépítené a rendőrséget, ahogy egyszer olvastam a Facebook oldalán.
Valóban a Jobbik egyik fő érve a rend. Azt elfelejtik megemlíteni, hogyan valósítják meg. Mert ugye "felkérjük tisztelt ügyfeleinket, viselkedjenek rendesen, mellőzzék a bűnözést" formájában nem megy. Parancsra se. Lövetésre se (nem beszélve a következményeiről). Hatalmas "rendőrséggel" "csendőrséggel" - játék a nevekkel - szintén nem. Ki nem mondják, de ilyeneket lehet kivakarni a szövegekből.
No de akkor mivel? Munkahellyel? Munkával? A Fidesznek nem jött össze. Oktatással? Sok idő. Ők viszont "hathatósak". Ugyan árulja el valaki, hogyan.
Mondani bármit lehet. Csak ne tegyük hozzá, hogy megvalósítjuk, mert ahhoz már feltételek is kellenek. Hát lássuk.
Igen, vagyis mindig ezzel jönnek.
Én részemről semmivel nem hitelesebbek mint a többi párt. Lényegében a szavazótábora nagy részét a buz.zással és cigányozással nyerte meg. Akik csak ennyire képese azokat még egy pénztár mögé sem ültetném nem, hogy egy ország élére.
A kétfarkú kutya párt se volt még hatalmon ez érv melletük...?
Kicsit haszáld már az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!