Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik mellett tényleg az a...

A Jobbik mellett tényleg az a legnagyobb érv a saját támogatóik körében, hogy ők még nem voltak hatalmon?

Figyelt kérdés

Tehát nem csináltak semmit, a semmit meg nehéz elrontani?...

Vagy ha tévedek és rosszul láttam az ilyen érveléseket tízszámmal a többi kérdésnél, akkor légyszíves világosítsatok fel.

2013. okt. 5. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Emberek, emberek, ne legyetek már ilyen primitívek!

Mindenkinek jogában áll idiótának lenni, de ti bántóan visszaéltek ezzel a lehetőséggel!

A Jobbik mellet a legnagyobb érv az hogy az egyetlen, és itt értsük a szót a legszorosabb értelmében, az egyetlen olyan párt ma Magyarországon, bárcsak ne így lenne, de sajnos így van, amelyik a magyarok érdekeit védi, aki valóban tenne az országért, a dolgozókért és a jövőért.

Egyszerűen nem tudom felfogni azt hogy ha az emberek figyelik, és gondolom figyelik a parlamenti közvetítéseket - mert különben nem lenne itt olyan sok "okostojás", hogy hogyan szavazhat valaki olyan nemzetellenes pártokra mint az MSZP-DK-Együtt kombó. Egyszerűen nem tudom felfogni.

A másik pedig hogy ha valaki figyeli a Fideszt, és persze gondolom itt is hogy figyelik, akkor nem értem hogy mért gondolják azt hogy a Fidesz jó lesz.

Ha nem jöttetek volna rá bogárkáim a Fidesz a gazdag rétegek pártja, csak a jól keresőket, és a Fideszhez közeli cégeket, rokonokat, embereket támogatja.

Ez pedig nem szép húzás. Semmit nem oldott meg.

Ezek után ne kérdezze meg még valaki hogy miért a Jobbik!

2013. okt. 6. 07:33
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

"az egyetlen olyan párt ma Magyarországon, bárcsak ne így lenne, de sajnos így van, amelyik a magyarok érdekeit védi, aki valóban tenne az országért, a dolgozókért és a jövőért."

A Jehova tanúi meg az egyetlen olyan társaság, amelyik üdvözülni fog a feltámadáskor, és hívei a Paradicsomba kerülnek :)))

2013. okt. 6. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem. A programjuk, a hozzállásuk és tettrekészségük és hazaszeretetük miatt kell kormányozniuk.
2015. jún. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!