A Fidesz vezet 39%-al Mszp, Együtt 2014, DK tehát az összefogás, összesen 22%, vélemény?
Nagyon vezet a Fidesz. 2 éve még talán arra lehetett számítani, hogy az MSZP-nek lesz összesen legalább 22%-a, de azért számomra az nagyon ciki, hogy egy párt 39%-on áll, és húszan ellene, meg csak 22%-on. Hogy lesz ebből kormányváltás?
Köszönöm.
Most áprilisig naponta lesz ilyen kérdés kiírva?
Mit nem lehet azon érteni, hogy a közvéleménykutatások hirdetett számai a BIZTOS SZAVAZÓK között érvényesek? Jelenleg az összes szavazó közül a biztos szavazók aránya kb. 50%, rájuk igaz a 39-22 arány, de ez már el lett mondva ezerszer.
Én egyenlőre nem temetném a dolgokat, ha valaki az ellenzékből kidob egy ászt, vagyis egy komolyabb botrányt, akkor ott lehetnek még meglepik. Márciusban szerintem lesz is ilyen.
Meglátjuk:D
Biztos szavazók:
FIDESZ: 50%
ÖSSZEFOGÁS: 30%.
Ez szebben mutat? Szerintem nem!
Ezek a kérdések semmire sem jók.
Válaszolni sincs értelme.
A Voks 14 app-ban mások az arányok. Nem tudom mennyire lehet hinni neki, de ott ez az eredmény:
Együtt: 31,8%
Fidesz: 19,7%
Jobbik: 18%
LMP: 9,4%
DK: 9,2%
4K: 6,1%
MSZP: 4%
A többi kisebbnek ennél kevesebb.
Bocsánat, talán először tettem ki ilyen kérdést, máskor jobban odafigyelek. :)
Utolsó:
Ahol az MSZP 4%-on áll.....nem hiteles forrás!
"A Voks 14 app-ban mások az arányok. Nem tudom mennyire lehet hinni neki, de ott ez az eredmény: "
Semennyire. Egy android-ra írt szavazóapp., amiben naponta egyszer lehet szavazni. Ezen a végzetes hibáján kívül is ótvar, mert csak a fiatal kölykök használják, azok is kevesen.
Lehet, hogy fiatal kölyök vagyok én is (26), de attól még ugyanannyi szavazati jogom van, mint neked. :)
Csak érdekességképpen osztottam meg veletek ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!