1/24 anonim válasza:
Úgyérted itt az országban? Szerintem nincs.
2/24 anonim válasza:
Nem valószínű, mert Összefogás néven fognak indulni a többi balos párttal együtt.
3/24 anonim válasza:
Sokan fognak rájuk szavazni a környezetemben.
4/24 anonim válasza:
Akkor neked 70 plusszos emberek vannak a környezetedben.
6/24 anonim válasza:
A LÉT pénz miatt ugye? Na azt győzzétek kivárni.
7/24 anonim válasza:
Nem a lét pénzért barátom. Azért, hogy ne orbán legyen a király.
8/24 anonim válasza:
Van bizony, nem is kevés! Nem a "LÉT", hanem az eddigi megalázás és nyomorba döntés szól a jelenlegi kormányzat ellen!
9/24 anonim válasza:
Fideszen meg MSZP-n kívül sok párt van még, MSZP-ra soha nem fogok, de sosem érettem az embereket miért mindig ugyanazt a 2 rosszat kell választani, miért nem lehet esélyt adni az újaknak is?
10/24 anonim válasza:
Nem az elmúlt négy év döntött nyomorba, hanem az elmúlt kb ötven év. Nem vagyok én sem megrögzött Fideszes, de hogy oda, ahol a Bajnai, meg a Gyurcsány benne van nem adok voksot, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!