Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre Baloldali összefogás...

Végre Baloldali összefogás nyer. Fidesz el fogja ismerni hogy vesztett? Vagy kiírt új választást? 314ft euró gazdasági csőd mi lesz velünk? Baloldal helyreállít? Fideszesek örjöngenek majd a jobbikkal?

Figyelt kérdés

2014. febr. 4. 19:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
ha lehetne fogadóirodánál ilyenre is fogadni én egy ház árát rá merném tenni hogy nem nyer az összefogás
2014. febr. 4. 20:32
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
A baloldali összefogás szart sem ér.
2014. febr. 4. 20:52
 13/27 Macungo ***** válasza:
59%

Egyet értek azzal, hogy Te nem hazánk fia vagy. Hát vidd a hírt külhonba, hogy nyerni fog a Fidesz, de ha valami őrületes katasztrofa okán mégsem, akkor átadják a kormányt, mint 2002-ben. Nem tom mit kell ezen remegni az MSZP már most Bajai videó és társaival károgja a választási csalásokat.. Közben lásd Fót ők valóban csaltak..

Bár túllenénk már rajta mármint a választásokon és akkor 4 évig csend legyen kis nyomoroncok itthon és külföldön és tessék belenyugodni, hogy a magyar nép szavazóképes és szavazni elmenni képes többsége a jelenlegi kormányt újraválasztja.

2014. febr. 4. 20:55
 14/27 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok!de hogy jön ez ide?Kezdenek örjöngeni a fideszes guru kommentelők?Megy a mínusz.Válaszokat kérek személyeskedés helyett.Nem kell ide böfögni!Van sok kérdés azokra vàlaszolj!
2014. febr. 4. 21:00
 15/27 A kérdező kommentje:
Hajrà baloldal.....fidesz egy csödtömeg....
2014. febr. 4. 21:02
 16/27 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom még a végén jó hogy forint esik??Azért ehhez tényleg hülének kell lenni és fanatistànak hogy ezt butaságot bekajàlja valaki.Mindennapi embernek miért jó?265 270 VOLT EURÓ kormányváltáskor.Most a vàlsàg màr rég vége mégis szarban a forint!!!!Akkor egész világ csődben volt vàlsàgban de most?
2014. febr. 4. 21:17
 17/27 anonim ***** válasza:
58%

".Most a vàlsàg màr rég vége mégis szarban a forint!!!!Akkor egész világ csődben volt vàlsàgban de most?"

Ki mondta neked, hogy vége van? :D

Nem hallottál róla, hogy az usa is az ősszel ha jól emlékszem majdnem csődbe ment?

2014. febr. 4. 21:22
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

kérdező: "Magyar vagyok!de hogy jön ez ide?"

Hogy jön? Hát csak úgy, hogy magyar ember nem szavaz a hazája kiárusítóira. Akkor vagy nem magyar, vagy nem ember. Emlékezzünk: Kóka mondta: üzletember vagyok, cégem Magyarország. Nem felejtünk.

2014. febr. 4. 21:29
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

"Hát csak úgy, hogy magyar ember nem szavaz a hazája kiárusítóira. Akkor vagy nem magyar, vagy nem ember. "

De nem ám. Lásd: Simicska-Nyerges-Demján, Dunaferr, trafikmutyi, Putyin-mutyi...

2014. febr. 4. 22:07
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem mit kell vitatkozni mikor az egyik 19, a másik pedig így híján 20.Semmi értelme erre a két pártra szavazni, épp eléggé lejáratta magát mind a kettő.
2014. febr. 4. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!