Paks támogatottsága jól példázza a fideszesek birkaságát?
2012 nyarán a medián szerint a fideszes szavazók 28%-a támogatott egy esetleges ruszki atomerőművet. Most, viszont a fideszesek 53 %-a támogatja a ruszki fejlesztést.
Kb. megduplázódott a támogatottsága.
Ennyire nem állnak ki a fideszesek a saját véleményük mellett? Ennyire vakon mennek a saját értékükkel ellentétes irányba is, ha OV azt mondja?
Szerintem ez jól demonstrálja a fideszesek birkaságát.
Jol peldazza az atlagos magyar valaszto hozzaallasat (politikai oldaltol fuggetlenul).
A legtobbnek van kedvenc partja, attol meg a szar is rezedaillatu, a tobbi meg ha feje tetejere all, akkor se tud olyat mondani ami tetszik neki.
Ugyanúgy az Mszp is köpönyegforgató, hiszen már az ő kormányzásuk idején is tervezgették a Paksi bővítést, most meg habzó szájjal tiltakoznak ellene.
Fidesz-Mszp -mindkettő hazudik.
kedves 5-s!
oké, csak én most nem a fideszről, mint pártról beszélek, hanem a fideszesekről, az mszp-nek is voltak bűnei, és le is váltotta a nép, de akkor ez a fideszre miért nem igaz?
"az mszp-nek is voltak bűnei, és le is váltotta a nép,"
Azért akarjátok mégis visszaültetni?
Amúgy nálunk a legtöbben pártfanatikusok ha nem tudtad volna most a fideszeseknek tetszik, amikor meg a főnökeid tervezték a bővítést akkor meg ti tapsikoltatok.
Szóval ha valakinek a kedvenc pártja csinál hülyeséget annak elnézi, a másik párt szemében meg még a szálkát is megtalálja.
Ha a balosok nyernének és mégis a bővítés mellett döntenének akkor már azt mondanátok, hogy "egye fene az atomot a veszélyei ellenére".
Akkor az volt a bajotok, hogy a zórbán utálja a ruszkikat, satöbbi, persze most az ellenkezőjét mondta amit most csinál.
Mitől rettegtek, hogy "eladtak bennünket a ruszkiknak"?
Annó a szocik is a ruszkikat imádták túlbuzgón, most meg a nyugati hátsó ízlik nekik.
Nem vagyok fidexpárti, nem is szavaztam idáig egyszer sem rájuk, a tevékenységeiket látva eztán sem fogok elég valószínű, de aki a "megújult" bukott "baloldalra" szavaz annak sem nagyon értem a miértjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!