Ti nem várjátok már, hogy nyerjen az Összefogás (MSZP, DK. ), hogy végre kiderüljön mit követtek el a FIDESZ-esek?
Ha megfigyeltétek minden kormányváltás után kiderül valami botrány. Én már nagyon kíváncsi vagyok. Gondolom a kormánypárt megakadályozza dolgok kiderülését. Node ez mégis felháborító ami megy. Szerintetek vaj van a fülük mögött?
Kátyús beszakadó utak autópályák, mégsem mondanak le, lehet, hogy elkövettek valamit, amitől félnek, hogy kiderül, ha lemondanak.
Elszálló forint, megállított infláció mellett. Hogyhogy?
Mire azzal foglalkoznak a barmok egyesével, hogy a lottózzanak, és most nyertek. Már egyszer nyertek Borsodban is annak idején, nem lehet, hogy bunda, valami pénzmosás ügylet?
Nem várom, és hál' Isten nem is fognak nyerni ezek soha. Még mindig sok agymosott, ostoba birka van ebben az országban, de annyi azért szerencsére nem, hogy ezek nyerjenek. Az Együtt 2014 / DK / MSZP egytől - egyig álneonáci bandák, hisz a bűnözők "jogait" védik a tisztességes emberek rovására. Hát ez a valódi, kőkemény rasszizmus, mégpedig a legjavából. Mocskos náci párt mind a három, akik azért mutogatnak és másokat titulálnak annak, hogy a maguk valódi pofáját fedezzék.
És leírhatom azt is, hogy miért nem fogok még véletlenül sem szavazni bármelyikre, sem az mszp-re, sem a dk-ra, sem az e14-re:
1. Mert segget mosok szarás után.
2. Mert voltam már külföldön.
3. Mert tudok írni-olvasni.
4. Beszélek idegen nyelveket.
5. Késsel és villával eszem.
6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.
7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.
8. Két lábon, felegyenesedve járok.
Hát ezen az utolsó válaszon hahotázva röhögtem! :D
Egyébként egyetértek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!