Ti nem várjátok már, hogy nyerjen az Összefogás (MSZP, DK. ), hogy végre kiderüljön mit követtek el a FIDESZ-esek?
Ha megfigyeltétek minden kormányváltás után kiderül valami botrány. Én már nagyon kíváncsi vagyok. Gondolom a kormánypárt megakadályozza dolgok kiderülését. Node ez mégis felháborító ami megy. Szerintetek vaj van a fülük mögött?
Kátyús beszakadó utak autópályák, mégsem mondanak le, lehet, hogy elkövettek valamit, amitől félnek, hogy kiderül, ha lemondanak.
Elszálló forint, megállított infláció mellett. Hogyhogy?
Mire azzal foglalkoznak a barmok egyesével, hogy a lottózzanak, és most nyertek. Már egyszer nyertek Borsodban is annak idején, nem lehet, hogy bunda, valami pénzmosás ügylet?
nem fog nyerni az Összefogás, de nem is akarnak nyerni egyelőre. 2014-2018 között minden bizonnyal össze fog omlani az egész rendszer, amit felépített a Fidesz a sok hülye demagógiájával (pl. rezsicsökkentés, a pénzek felesleges herdálása stadionokra meg a csókosok zsebébe, stb stb...). ez vissza fog ütni, és majd a 18-as választáson mikor az emberek többségének rohadtul elege lesz Viktorékból, még a 2/3-ad is összejöhet nekik.
de ne hidd, hogy ezzel az átlag ember jobban járna, csak újabb gazemberségek történnének, csak épp ennek a maffiának nem a narancsos oldala dominálna.
korszakváltás kéne, mert sem a jelenlegi, sem a korábbi vezetés nem volt képes az országot fejlődő pályára állítani, mi meg csak tátott szájjal nézzük, ahogy mindenki más elhúzz mellettünk, és folyamatosan fejlődik, mi meg csak vergődünk itt ebben a mocsárban. de amíg erre nem lesz igény, addig hiába minden...
Az összefogás nemzetellenes.A liberalizmus tönkreteszi az országot és magyarellenességet terjeszt.
Ezek az emberek, mármint a liberálisok, baloldaliak olyanokat támogatnak, akik ütik, verik, gyilkolják ,meglopják a magyarokat.
Emlékezzünk Gyurcsány "én is cigány vagyok" tüntetésére, azt is direkt provokációnak szánta, ez a magyarellenes gazember.
Te normális vagy kérdezö?
Azt akarod hogy azok gyözzenek akik tönkretették az országot?Akik 8 évig eladtak becsödöltettek saját zsebre magyar javakat!A nagy összefogás 4 emberének olyan kétes ügyeik vannak hogy egy jobb országba vagyon elkobzás mellet sitten ülnének évekig!
Komolyan nem értem hogy sokan mit látnak a magyar baloldalba!Vagy te nem nézel után hogy kire akarsz szavazni?
8-as:
A fidesz jobb? Ők nem fosztották ki az országot? Ha erre a válaszod az, hogy "ők nem", akkor sajnos be kell látnom, hogy ahol élek, az nem Magyarország, hanem "igénytelen idióták diktatúrája"
Vajon mikor látom, hogy orbán meg gyurcsány együtt megy a börtönbe hazaárulásért.... majd szerzek valamilyen drogot, mert miattatok ez nem fog bekövetkezni, ahogy látom....szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!